DandikPakettenMessi Femtopat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. The Last of Us Part 1 indirdim ve oyunun dil kısmında Türkçe dublaj var gözüküyor ancak ses İngilizce geliyor. Ne yapmam lazım?
Merhaba arkadaşlar. The Last of Us Part 1 indirdim ve oyunun dil kısmında Türkçe dublaj var gözüküyor ancak ses İngilizce geliyor. Ne yapmam lazım?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.090 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 20 Ekim 2024 #2 Oyun hangi platformdan ? Artı 0 Eksi
KS KS DandikPakettenMessi Femtopat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #3 Korsan (ilk konum) Artı 0 Eksi
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.090 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 20 Ekim 2024 #4 DandikPakettenMessi dedi: Korsan (ilk konum) Genişletmek için tıkla... O zaman oyunu indirdiğiniz yere sorun. Artı 0 Eksi
DandikPakettenMessi dedi: Korsan (ilk konum) Genişletmek için tıkla... O zaman oyunu indirdiğiniz yere sorun.
Viktor Reznov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 Yer Vorkuta 20 Ekim 2024 #5 Oyunu repack olarak mı indirdiniz? Repack olarak indirdiyseniz boyutu küçültmek için Türkçe dil dosyasını eklememiş olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Oyunu repack olarak mı indirdiniz? Repack olarak indirdiyseniz boyutu küçültmek için Türkçe dil dosyasını eklememiş olabilirsiniz.
m1stx Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 631 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #6 DandikPakettenMessi dedi: Korsan (ilk konum) Genişletmek için tıkla... Arkadaşın da dediği gibi kurulum sırasında Türkçe dublaj tikini kaldırmış olabilirsin. Kaldırmadıysan oyunun dosyalarından ini uzantılı dosyayı açıp dili değiştirmeyi dene. Artı 0 Eksi
DandikPakettenMessi dedi: Korsan (ilk konum) Genişletmek için tıkla... Arkadaşın da dediği gibi kurulum sırasında Türkçe dublaj tikini kaldırmış olabilirsin. Kaldırmadıysan oyunun dosyalarından ini uzantılı dosyayı açıp dili değiştirmeyi dene.
KS KS DandikPakettenMessi Femtopat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #7 Viktor Reznov dedi: Oyunu repack olarak mı indirdiniz? Repack olarak indirdiyseniz boyutu küçültmek için Türkçe dil dosyasını eklememiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok kardeş tüm dilleri işaretledim. Hatta oyunun içinde Türkçe dublaj gözüküyor. Ancak dil İngilizce. Cevap verecek yok mu Son düzenleme: 11 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Viktor Reznov dedi: Oyunu repack olarak mı indirdiniz? Repack olarak indirdiyseniz boyutu küçültmek için Türkçe dil dosyasını eklememiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok kardeş tüm dilleri işaretledim. Hatta oyunun içinde Türkçe dublaj gözüküyor. Ancak dil İngilizce. Cevap verecek yok mu