The Last of Us uyumsuz GPU hatası

dwnoz

Centipat
Merhaba, uyumsuz GPU hatası alıyorum birçok yerde çözümünü aradım ama bir türlü sorunu çözemedim. DirectX sürümüm 12, ekran kartım GTX 750 Ti 4 GB oyunu oynamak istiyorum ama oynayamıyorum7 yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-11 130306.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-11 130306.png
    16,9 KB · Görüntüleme: 101
Oyun DirectX Feature Level 12.0 destekleyen bir ekran kartı istiyor. Sizinki ise Feature Level 11. Sorun bundan ibaret.

kurulum yaparken şöyle bir hata verdi.

Kurulum esnasında Bing Bar'ı yüklemeye çalıştığınız için böyle bir hata veriyor. Tiki kaldırıp öyle kurun fakat çözüm olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
Desteklemiyor diyenler ne yaşıyorsunuz acaba? Milattan kalma GT serisi mobil kartım bile DX12 destekliyor. Sorun yazılımsal. Bilginiz olmadan yorum yapmayın lütfen.

İnternet bağlantınızda sorun olabilir mi?
tamamdır bir şekilde kurdum ama yine aynı hatayı alıp girmiyor oyuna yapacak birşey yok herhalde teşekkürler herşey için yinede

Tamamdır bir şekilde kurdum ama yine aynı hatayı alıp girmiyor oyuna yapacak bir şey yok herhalde teşekkürler her şey için yine de.
Karttta donanımsal olarak DX12 desteği var diye gözüküyor. Neden bu hatayı veriyor anlamış değilim. Fix modu araştırdım bulamadım.

O ekran kartı oyun için yetersiz. Gereken DirectX Feature Level gereksinimini karşılamıyor.
Feature Level ile DX sürümü aynı şey değil mi hocam?

@longwayy

API Level ile Level Feature farklı. Eğer başlat çalıştır kısmından "DxDiag" yazıp ekran sekmesine tıklayınca sağ tatafta "Özellikler" kısmında Level Feature sürümüne bakılabilir.

Ben GPU Z üzerinden baktım mesela.

DxDiag görselini de ekledim. Kart Feature Level sürümünden sınıfta kalıyor.

O kartla oyunu açsa bile oynayamaz. Ben bile 1070 Ti ile sürünerek oynadım :D

Dosya Ekleri

• GTX 750 Ti.gif
    GTX 750 Ti.gif
    22,7 KB · Görüntüleme: 33
  • GTX 750 Ti.jpg
    GTX 750 Ti.jpg
    926,4 KB · Görüntüleme: 32
Desteklemiyor diyenler ne yaşıyorsunuz acaba? Milattan kalma GT serisi mobil kartım bile DX12 destekliyor. Sorun yazılımsal. Bilginiz olmadan yorum yapmayın lütfen.

İnternet bağlantınızda sorun olabilir mi?
GTX 750 Ti DX11 destekliyor dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı