The Last Of Us v1.0.4.0 yaması yayınlandı

Daha fazla  
Yine yeni bir yama, CPU ve GPU kullanımlarının optimize edildiğine dair yazılar var güncelleme notunda. Gölgelendiriciler yüklenirken de yaşanan donma sorununa çözüm getirdiklerini söylüyorlar ama tabii bunu bir denemek lazım. İlk açılıştaki yükleme sürelerine de biraz da olsa düzenleme getirmişler. Deneyimleyebilenler varsa buraya deneyimlerini aktarırlarsa çok iyi olur. Güncelleme boyutu tam tamına 26.6GB.

Grafik ayarları kısmına ekstra olarak doku akış hızı eklenmiş. Detaylı yama notuna buradan ulaşabilirsiniz; https://feedback.naughtydog.com/hc/...Last-of-Us-Part-I-v1-0-4-0-Patch-Notes-for-PC

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine yeni bir yama, CPU ve GPU kullanımlarının optimize edildiğine dair yazılar var güncelleme notunda. Gölgelendiriciler yüklenirken de yaşanan donma sorununa çözüm getirdiklerini söylüyorlar ama tabii bunu bir denemek lazım. İlk açılıştaki yükleme sürelerine de biraz da olsa düzenleme getirmişler. Deneyimleyebilenler varsa buraya deneyimlerini aktarırlarsa çok iyi olur. Güncelleme boyutu tam tamına 26.6 GB.

Grafik ayarları kısmına ekstra olarak doku akış hızı eklenmiş. Detaylı yama notuna buradan ulaşabilirsiniz; https://feedback.naughtydog.com/hc/...Last-of-Us-Part-I-v1-0-4-0-Patch-Notes-for-PC

RX6600 Ryzen 5 5500 16 GB RAM ile oyunu Ultra ayarlarda tahmini kaç FPS de oynarım bilgisi olan yazabilir mi?

Dün denedim oyunu. Shaderlar yüklenirken oyun 2 kere crash verdi. 3. kez oyunu yeniden başlattığımda, shaderlar %60'a geldiğinde oyun yeniden crash verdi fakat bu sefer ekran siyah oldu ve PC kapandı.

Windows Event Log'a göz attığımda Kernel-Power 41 (63) uyarısı aldım. PC yeniden başladıktan sonra oyunu yeniden açtığımda, CPU ve GPU güç tüketimine baktım. İşlemcim ana menüde shaderlar yüklenirken 250W kullanıyordu. Ekran kartı da 340W kullanıyordu.

Naughty Dog'a mail atıp malware'ları için kendilerine teşekkür ettim.

Dün denedim oyunu. Shaderlar yüklenirken oyun 2 kere crash verdi. 3. kez oyunu yeniden başlattığımda, shaderlar %60'a geldiğinde oyun yeniden crash verdi fakat bu sefer ekran siyah oldu ve PC kapandı.

Windows Event Log'a göz attığımda Kernel Power 41 (63) uyarısı aldım. PC yeniden başladıktan sonra oyunu yeniden açtığımda, CPU ve GPU güç tüketimine baktım. İşlemcim ana menüde shaderlar yüklenirken 250W kullanıyordu. Ekran kartı da 340W kullanıyordu.

Naughty Dog'a mail atıp Malware'ları için kendilerine teşekkür ettim.

Malware derken?

200GB olacak herhalde bu gidişle.

Şu an yükleniyor, daha yüklenmedi. Bu haber gelmeden önce yüklemeyi başlattım. Oyun indikten hemen sonra güncellemeyi yapabilir miyim acaba?

Oyuna sahip arkadaşlar durum nasıl? Satın almak istiyorum oyunu.

İndikten sonra bakarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı