Arkadaşlar The Last of Us almak istiyordum fakat böyle bir seçenek çıktı farkları nelerdir?
Eki Görüntüle 2400325
Görüntü bu.
Galiba yanında PDF olarak bir kılavuz geliyor bir de soundtrack geliyor olabilir belki oyun içi kostüm de açılıyordur ama size önerim her türlü normal halini almanız. Arada 200TL değerinde ürün yok.
Bence öyle yapın. Onda da bonus zırh falan veriyor ama yanlış hatırlamıyorsam oyunun başında bedava olarak veriyor oyunun ilerleyişini bozabiliyor. Birde kozmetik kostümler falan.Aynı seçenekler God of War'da falan da var, hocam onları da normalini alayım değil mi hocam?
Forumdaki konudan alıntı yaptım.Paketin içerikleri:
- The Last of Us tek oyunculu hikâye modu ve Left Behind ana hikâye öncesi bölümü (Bazı insanların burada kafası karışabilir ve Left Behind DLC'si sadece bu pakette var sanabilir. Tek oyunculu hikâye modu ve Left Behind ana hikâye öncesi bölümü oyunun standart versiyonuna da dahil. Alttakiler standart versiyona dahil değil.)
- Şu oyun içi ögeler erkenden açılır:
- Artırılmış Üretim Hızı Yeteneği (Oyun içinde de açılabilir bir içerik)
- Artırılmış İyileşme Hızı Yeteneği (Oyun içinde de açılabilir)
- 9mm Cephane Doldurma Hızı Artırma Geliştirmesi (Oyun içinde de açılabilir)
- Tüfek Şarjörü Kapasitesi Artırma Geliştirmesi (Oyun içinde de açılabilir)
- Patlayıcı Oklar Oynanış Düzenleyicisi (Oyun içinde de açılabilir)
- Koyu Mavi Filtresi (Oyun içinde de açılabilir ve kimse zaten bu filtreyi kullanmaz)
- Speedrun Modu (Oyun içinde de açılabilir)
- Altı Silah Kaplaması: Siyah Altın 9mm Tabanca, Gümüş İşlemeli 9mm Tabanca, Kauçuk Taktiksel Pompalı Tüfek, Yontulmuş Meşe Pompalı Tüfek, Kar Beyazı Yay, Karbon Siyahı Yay (Oyun içinde de açılabilir)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.