Hayır. Playable değilse çalışmaz. Sisteminiz de düşük.
1-2 ay zaman verin oyuna, ekran kartı VRAM'ı yüzünden patlarsınız benim gibi yoksa. Muhtemelen 4 GB VRAM'a sahipsiniz. Sonra deneyin.Normal TLOU part 1 olur mu peki sisteme?
Oyunun bu tip kartlar için de optimizasyon edileceğini gerçekten düşünüyor musunuz?1-2 ay zaman verin oyuna, ekran kartı VRAM'i yüzünden patlarsınız benim gibi yoksa. Muhtemelen 4 GB VRAM'a sahipsiniz. Sonra deneyin.
1-2 ay zaman verin oyuna, ekran kartı VRAM'ı yüzünden patlarsınız benim gibi yoksa. Muhtemelen 4 GB VRAM'a sahipsiniz. Sonra deneyin.
VRAM kullanımının düşürüleceğini inanıyorum oyunun sayfasında belirttikleri gibi. Böyle bir şey yapılırsa düşükte 40-50 FPS alır RPCS3'ten alacağı performanstan iyi olur.5625U ile God of War 1-2-3, Dante's Inferno oynarken problem yaşamadım. Denemekten zarar gelmez.
Oyunun bu tip kartlar için de optimizasyon edileceğini gerçekten düşünüyor musunuz?![]()
Yetmez maalesef şuanlık.GDDR 6 4 GB VRAM olması lazımdı kartımın hocam. GDDR 5'te olabilir.
İş görecek kadar güzeldir;
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.