The Last of Us'ı RPSC3 emülatör ile oynamak mantıklı mı?

VRAM kullanımının düşürüleceğine inanıyorum oyunun sayfasında belirttikleri gibi. Böyle bir şey yapılırsa düşükte 40-50 FPS alır RPCS3'den alacağı performanstan iyi olur.
RPCS3 ile muhtemelen 60 FPS sabit alır, grafik takıntısı yoksa tatmin eder, ben yukarıda saydığım 4 oyunda sabit almıştım. Oyundan zaten yeterince kâr edildi, optimizasyon sorununu güncel kartlar için çözdükten sonra pek elleyeceklerini düşünmüyorum ama umarım yaparlar. 🙂

Ben 1050 Ti ile steam versiyonunda aynı FPS değerlerini alıyorum. Değeceğini sanmam. Ayrıca o daha güncel.
Aslında daha da güzel FPS veriyor ve çok güzel de oluyor;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RPCS3 ile muhtemelen 60 FPS sabit alır, ben yukarıda saydığım 4 oyunda sabit almıştım. Oyundan zaten yeterince kâr edildi, optimizasyon sorununu güncel kartlar için çözdükten sonra pek elleyeceklerini düşünmüyorum ama umarım yaparlar. 🙂
GOW serisi playable diye biliyorum. Ama TLOU için çalışmalar devam ediyordu. Playable olana kadar oynanmaz hocam.

Aslında daha da güzel FPS veriyor ve çok güzel de oluyor;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Laptoptaki ekran kartları PC'deki kadar performanslı olmuyor ikisi de aynı olsa bile. İsterse bir arkadaş denesin, engellemiş olmayayım. Düşman değiliz fikir alışverişi yapıyoruz sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı