The Last of Us'ın 2013 sürümünü nerede bulunur?

misakisevenler

Yoctopat
Daha fazla  
TLOU'ın 2013 yılında çıkan ilk oyununu bilgisayarımda oynamak istiyorum (2020 yılında çıkana sistemim yetmiyor) ama internette hep remastered olan sürümü var hem crack olarak hem mağazalarda ilk hali yok, nerede bulabilirim?

Last of Us 2013 ve Last of Us Remastered(2014) PC'ye resmi olarak çıkmadığı için PC'ye hiçbir yerden satın alamaz veya indiremezsin. En fazla 2013'te çıkan oyunun PS3 versiyonunu(Ki zaten sadece PS3 versiyonu var) indirir ve PS3 emülatörü ile oynayabilirsin. Yalnız PS3 emülatöründe 2013'te çıkan Last of Us'ı düzgün çalıştırmak için ihtiyacın olan sistem gereksinimleri 2023'te çıkandan daha fazla olur. PS3 emülatörü fazla sistem istiyor.

TLOU'ın 2013 yılında çıkan ilk oyununu bilgisayarımda oynamak istiyorum (2020 yılında çıkana sistemim yetmiyor) ama internette hep Remastered olan sürümü var hem crack olarak hem mağazalarda ilk hali yok, nerede bulabilirim?

Sorunun cevabı değil ama PC için çıkana sistemin yetmiyorsa emülatör için hiç yetmez. Emülatörün optimizasyonu o kadar kötü ki emin ol PC için çıkan oyunda daha iyi performans alırsın.

Sorunun cevabı değil ama PC için çıkana sistemin yetmiyorsa emülatör için hiç yetmez. Emülatörün optimizasyonu o kadar kötü ki emin ol PC için çıkan oyunda daha iyi performans alırsın.
Emülatörün optimizasyonu kötü değil. PS3'ün mimarisi rezalet.

Emülatörün optimizasyonu kötü değil. PS3'ün mimarisi rezalet.

Lafı geçmişken sorayım geçen crack TLOU yükledim PC'ye çıkanı yüksek ayarlarda 70 FPS rahat oynuyordum ama 10 dk oynadıktan sonra çöküyordu. Baska hiçbir oyunda çökme yaşamadım o yüzden oyun sorunlu dedim geçtim ki sanirsam optimizasyonu hala daha berbatmis. Sistemimde güçsüz değil Ryzen 5 5500 ve RX 7600 var. Kısacası sorun oyunla alakalıdır değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı