Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 28 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar bu oyunda HDR ayarları nereden yapılıyor, otomatik açmış kapatamıyorum nereden kapatabilirim? Tamam çözdüm parlaklık ayarlarının içindeymiş konu kapanabilir.
Arkadaşlar bu oyunda HDR ayarları nereden yapılıyor, otomatik açmış kapatamıyorum nereden kapatabilirim? Tamam çözdüm parlaklık ayarlarının içindeymiş konu kapanabilir.
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 28 Aralık 2023 #2 Nevzat Özkan dedi: Arkadaşlar bu oyunda HDR ayarları nereden yapılıyor, otomatik açmış kapatamıyorum nereden kapatabilirim? Tamam çözdüm parlaklık ayarlarının içindeymiş konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Parlaklık ayarına bakın diycektim bulmuşsunuz. Artı 0 Eksi
Nevzat Özkan dedi: Arkadaşlar bu oyunda HDR ayarları nereden yapılıyor, otomatik açmış kapatamıyorum nereden kapatabilirim? Tamam çözdüm parlaklık ayarlarının içindeymiş konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Parlaklık ayarına bakın diycektim bulmuşsunuz.