The Legend of Korra Game

• Konuyu başlatan Cpisy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.341
C

Cpisy

Ziyaretçi
RPG oyun tavsiye isteyenlere şiddetle tavsiye edebileceğim bir oyun. Hele ki Avatar çizgi dizisini izlediyseniz bu oyun gerçekten mükemmel bir zevk ve deneyim sunuyor. Oyunu bugün bitirdim fakat spoiler vermek istemiyorum. Oyun, Avatar çizgi dizisindeki The Legend of Korra serisinden devam ediyor ve çizgi dizinin içine bizi de katıyor. Oyundan çok bir film tadında ve bitirdikten sonra damakta tat bırakıyor. İnsana keşke devamını da bir şekilde bağlayıp yapsalar dedirtiyor. Son bölümdeki boss ve inanılmaz hareketlerimizle 'Woaww' dedirten bu oyunu şiddetle tavsiye ediyorum. Oyunu bitirdikten sonra Pro-Bending Turnuvası açılıyor. Turnuva da gerçekten çok zevkli. 'Ace' zorluk seviyesindeki final maçını ancak 7-8 saatlik deneme sonucu kazanabildim. :)

The Legend of Korra™ on Steam
ss_94c8ec6564cec32ef5ef8eddb71afb36ce59c3f6.600x338.jpg

Merak edenler için final bölümündeki videomu yükledim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Muhsin Bayram Dediğin gibi oyundan tam zevk almak istiyorsan The Legend of Korra serisini izlemiş olman gerek. Fakat yine de oyundaki görsellik, akıcılık ve aksiyon seriyi izlemeyenlere de tat verici cinsten. Oyunu beğenmeyenlerin çoğu normal zorluk seviyesinde bile oyunun aşırı zor olmasından şikayetçiler. Haksız da sayılmazlar. İlk başlarda gerçekten çok zor. Ama 2. ve 3. elementleri açtıktan sonra inanılmaz hareketlerimize başlıyoruz. 4. Elementi de açtıktan sonra demeyin keyfinize. :)

Kendi gözlemlerimle eksi yönlerini söylemek gerekirse, oyun çok zor ve biraz daha uzun sürebilirdi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı