The Long Dark görüntü dalgalanması

ERDEMKRAL

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar eski bilgisayarımda The Long Dark'ı sorunsuz oynarken yeni bilgisyarda bir problem var oyun içinde seneryo geçerken de oluyor sadece bu oyunda oldu sorunsuz bir şekilde FIFA 21, GTA 5, Beyond Two Souls vb. oyunlar oynadım sistemle alakalı bir durum yok acaba oyunla alakalı bir durum mu? Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
En başta video atıcaktım ama anlamadığım bir şekilde gitmedi o zaman fotoğraf atayım sürücüler güncel Ryzen 3 1200 ve 750 Ti var 720p düşük ayarlarda böyle sorunu bende anlamadım daha önce hiçbir oyunda olmadı oyun içinde kasma yok sadece senaryo geçişlerinde.
Video yu ancak bu şekilde atabildim arkadaşlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En başta video atıcaktım ama anlamadığım bir şekilde gitmedi o zaman fotoğraf atayım sürücüler güncel Ryzen 3 1200 ve 750 Ti var 720p düşük ayarlarda böyle sorunu bende anlamadım daha önce hiçbir oyunda olmadı oyun içinde kasma yok sadece senaryo geçişlerinde.
Video yu ancak bu şekilde atabildim arkadaşlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam oyun dosyalarını doğruladınız mı ve oyunda V-Sync açmayı veya kapatmayı denediniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı