Çözüldü Epic Games The Long Dark için Cloud save var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

türkfrosty

Hectopat
Daha fazla  
The Long Dark adlı oyunu önceki bilgisayarımda Epic Games üzerinden 3. sezona kadar oynadım lakin ardından bilgisayar değiştirdim. Şimdi ise yüklemek istiyorum lakin oyuna sıfırdan mı başlayacak yoksa kaldığım yerden mi başlayacak öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1. Epic Games launcherı açın.
2. Epic games kütüphanenize gidin.
3. Filtrelerden özellikler kısmında Cloud Saves bölümüne tıkladığınızda cloud save bulunan oyunlar gözükecektir.

The Long Dark'ın mağaza sayfasına giderseniz sayfayı aşağı çektiğinizde özellikler kısmında "Bulut Kayıtları" yazısını görebilirsiniz Epic Games de The Long Dark için cloud save var.
3. Filtrelerden özellikler kısmında Cloud Saves bölümüne tıkladığınızda cloud save bulunan oyunlar gözükecektir.

The Long Dark'ın mağaza sayfasına giderseniz sayfayı aşağı çektiğinizde özellikler kısmında "Bulut Kayıtları" yazısını görebilirsiniz Epic Games de The Long Dark için cloud save var.

Çözüm

teşekkürler :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı