Çözüldü The long Dark oyundan atma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Triss

Kilopat
Oyunu daha yeni aldım, ilk uçak hazırlık bölümünü rahatlıkla oynayabildim fakat uçağımızın düştüğü bölümden sonra mağara ya girdikten sonra oyun hiçbir hata vermeden kapanıyor.

Not: Oyunu Microsoft Store'dan aldım.

Çözüm
Sorun çözüldü. Sorun ekran kartı Driver indeymiş, GeForce exprienceden güncelleyince düzeldi.

Hiç oynamadım fakat aynı sorun Witcher 2 dede yaşıyordum ikidebir Save almamdan kaynaklandığını öğrendim sürekli Save falan alıyorsan oyunda ondan kaynaklıdır

Oyun otomatik Save alıyor ben hiç ellemedim.

Dostum bir kere korsan dene misin? Garip gelebilir ama orijinal GTA: San Andreas açılmıyordu korsan indirince açıldı bende anlamadım olayı belki işe yarar sendede.

Dostum bir kere korsan dene misin? Garip gelebilir ama orijinal GTA: San Andreas açılmıyordu korsan indirince açıldı bende anlamadım olayı belki işe yarar sendede.
Hocam denerimde forumda böyle şeylerden bahsetmek yasak diye biliyorum.
Process Monitor ile log oluşturup atar mısınız?
Hocam oyun hata vermeden kapanıyor hata dosyasını bulamıyorum.

Hocam denerimde forumda böyle şeylerden bahsetmek yasak diye biliyorum.

Orjinali var sonuçta parasını vermişsin olursa oyna bende çoğu zaman korsan desteklemiyorum. Ama bende öyle çözüm buldu bende anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…