Alperen Vefa
Hectopat
The Long Dark oyununa giriyorum. Bir tuşa basın ve devam edin gibi bir şey çıkıyor. Bastıktan sonra yüklenmiyor ve tld.exe çalışmayı durdurdu diyor.
Denedim olmadı.Ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelleyin, gerekli rehber aşağıda mevcut.
DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
DDU işlemi de çözmezse başlatma seçeneklerinde yazılı olan kodu silip öyle girmeyi deneyin.
-d3d9 yazdığı görünüyor. Başlatma seçeneklerinde yazmıyorsa oyunu açarken bir API seçme yeri olabilir, orada yazıyordur.Nasıl yani? Raporda-d3d9yazdığı görünüyor. Başlatma seçeneklerinde yazmıyorsa oyunu açarken bir API seçme yeri olabilir, orada yazıyordur.
Raporda göremedim ama GameLoop'u kaldırıp bir de öyle dener misiniz? Belki çakışıyordur. Anti virüsü de devre dışı bırakın, o şekilde oyuna girmeye çalışın. Yine olmazsa maalesef bir fikrim yok.
Siz ayrıca indirmediyseniz Windows Defender'dır. Windows Defender'ı bulup devre dışı bırakacaksınız. Elle bulamazsanız Windows arama çubuğuna yazabilirsiniz.
Kesin bir şey bulamadım açıkçası. Arka planda çalışan yazılımlar neler? Bir de oyuna dosya bütünlüğü taraması yaptınız mı?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.