merhaba ben epic gamesten aldım ben nasıl düzeltebilirim1. Steam'den oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın.
2. Oyunun kurulu olduğu dosyaya gelin (Örn: C:\SteamLibrary\steamapps\common\TheLongDark) tld_dx9.bat dosyasını çalıştırarak oyuna girmeyi deneyin.
Merhaba, ben Epic Games'ten aldım. Nasıl düzeltebilirim?
Epic Games Başlatıcısı'nda oyun dosyalarını nasıl doğrularım? - Teknik Destek Desteği
Oyun dosyalarını doğrulamak, genellikle oyununu oynamana engel olan yükleme bozukluğunu çözebilir. 1. Oyun dosyalarının yüklemesini doğruwww.epicgames.com
Epic Games Başlatıcısı'nda oyun dosyalarını nasıl doğrularım? - Teknik Destek Desteği
Oyun dosyalarını doğrulamak, genellikle oyununu oynamana engel olan yükleme bozukluğunu çözebilir. 1. Oyun dosyalarının yüklemesini doğruwww.epicgames.com
peki başka ne yapabiliriz ben önceden giriyordum daha yeni oldu.Epic Games Başlatıcısı'nda oyun dosyalarını nasıl doğrularım? - Teknik Destek Desteği

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.