Oyunda otobüs buldum. Her şeyi tam ancak yakıt tankında her türlü yakıt çeşidi var. Ben yakıt tankındaki her şeyi bir tane varile boşaltmak ve sonra yakıt tankında dizel yakıt koymak istiyorum. Bu işlemi nasıl yapabilirim?
Bir ucunu yakit tankina bagladıktan sonra diger ucunu tutabilmen lazim.
Yakit tanki oldugu yerden cikmaz.
Diger sivilar yok olmaz sadece orani azalir.
Hocam tutabilmeniz lazımdan kastınız ucunu tutup boşaltmak istediğimiz yere bağlamak mı?
Bir ucunu depoya bagladıktan sonra diger ucu bosta kalıyor olmasi lazim boşta kalan ucu tutup sol tika basili tutarsanız akmaya baslayacaktir.
Rica ederim. Sorun yok sorabilirsiniz.Hocam oldu teşekkür ederimbir de aklıma gelen bazı soruları size sormamda sakınca var mıdır?
![]()
Rica ederim. Sorun yok sorabilirsiniz.
- Oyunda bazen üstten uzaylılar falan geçiyor bunlara bir şey yapabiliyor muyuz?
- Oyundaki tüp ile gazla çalışan arabalara yakıt koyabiliyor muyuz?
- Bazen aniden karakterin gözü kararıyor ve ölüyor bunun nedenini biliyor musunuz?
- Arabanın motorunu değiştirmek istediğimde çoğunlukla yakıtları değiştirmiş olsam da araba çalışmıyor bunun nedenini biliyor musunuz?
Biraz fazla oldu sanki sorular hocam kusura bakmayın![]()
Hocam zamanınızı ayrıldığınız ve bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ama bir soruyu yanlış anladınız onu düzeltmek istiyorum oyuna ilk başladığımız zaman evde iken mutfağa gittiğimiz zamna yatağın kenarında murfak tüpü duruyor bu tüp ile gaz ile çalışan arabaya gaz doldurulabilir mi? Mantık biraz saçma ama her yerde bu tüplerden var merak ettim bir işlevleri var mı?
Ayrıca temizlik spreyi ile lastikleri mi temizleyeyim?
"Gas" olarak geçen yakit türü gasoline yani benzin olduğu icin maalesef yapamazsiniz.
(Bahsettiginiz tüplerin ateş edince patlamak dışında sanirim hiçbir vasfi yok ya da ben fark etmedim.)
Evet eğer ki otobüs kullanmayacaksan ve yüksek hızlarda sürüyorsan lastikleri temizlik spreyiyle temizle. Daha iyi hale geldikleri görüntü olarak bile anlaşılıyor ve sürerkende hissedersin.
Sağ olun hocam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.