The Long Drive yakıt aktarımı nasıl yapılır?

iTracker

Decapat
Daha fazla  
Oyunda otobüs buldum. Her şeyi tam ancak yakıt tankında her türlü yakıt çeşidi var. Ben yakıt tankındaki her şeyi bir tane varile boşaltmak ve sonra yakıt tankında dizel yakıt koymak istiyorum. Bu işlemi nasıl yapabilirim?

Rica ederim. Sorun yok sorabilirsiniz.

- Oyunda bazen üstten uzaylılar falan geçiyor bunlara bir şey yapabiliyor muyuz?

- Oyundaki tüp ile gazla çalışan arabalara yakıt koyabiliyor muyuz?

- Bazen aniden karakterin gözü kararıyor ve ölüyor bunun nedenini biliyor musunuz?

- Arabanın motorunu değiştirmek istediğimde çoğunlukla yakıtları değiştirmiş olsam da araba çalışmıyor bunun nedenini biliyor musunuz?

Biraz fazla oldu sanki sorular hocam kusura bakmayın :)

- Oyunda bazen üstten uzaylılar falan geçiyor bunlara bir şey yapabiliyor muyuz?

- Oyundaki tüp ile gazla çalışan arabalara yakıt koyabiliyor muyuz?

- Bazen aniden karakterin gözü kararıyor ve ölüyor bunun nedenini biliyor musunuz?

- Arabanın motorunu değiştirmek istediğimde çoğunlukla yakıtları değiştirmiş olsam da araba çalışmıyor bunun nedenini biliyor musunuz?

Biraz fazla oldu sanki sorular hocam kusura bakmayın :)

Üstten geçen UFO'lara maalesef yapacak bir şey yok tavsanlarin gözünü yesile çevirip bir süreliğine aracin motorunu durdurup isigi falan kesiyor haricinde size bir zarar vermez.

Gazla çalışan araçtan kastınız "gas" ise gasoline yani benzin yerine geçer o araçlara dizel koyarsanız çalışmaz. Ayni sekilde dizel araclarada benzin koyarsaniz calismaz.
(Her motorda degisir ancak belirli bir seviyeye kadar motor performansi dusmeden %97 gas %3 diesel ya da %97gas %3oil gibi karisimlar kullanabilirsiniz ama fazlası motor performansini düşürüyor. Abartirsanizda arac hiç calismiyor.

Göz kararmasi ölürken zaten oluyor aniden dediginiz için açlık veya susuzlukdan olabilir onun haricinde arabayla kaza yapınca ya da bir esyanin altinda falan kalinca da oluyor. Bu arada aracla yaptığınız ilk kazada cam kana bulanir ve arac kanliyken 2. kazayi yaparsanız ölürsünüz 2. kazadan once kani silerseniz tekrar kaza yapmaniz durumunda yine cam kana bulanir. Kisaca arac kazalarinda sadece camda kan varsa ölürsünüz. Aclik ve susuzlukdan kurtulmak istiyorsaniz oyunun daha menusundeyken sundugu seceneklerden kapatabilirsiniz.

Yakıt tipini motorla ayni seçmeniz gerekiyor misal Plymouth Fury isimli aracin motoru benzinle yani "gas" ile çalışır siz araca o motoru taktıktan sonra dizel "diesel" koyarsanız arac calismayacaktir. Ayrıca aracınızın sogutucusu yetersiz kalıyorsa veya icinde su yoksa motor hararet yapar. Pasli sogutucular normale kiyasla az soğutur ve fircayla pasi temizlenemez.

Ek bir bilgi olarak aracinizin yol tutusunu arttirmak icin temizlik spreyiyle temizleyin.
(Otobuste gerek yok ama diger araçlarda yüksek hizlarda cok etkiliyor)

Kusurluk bir durum yok.

Ayrica yag deposu olmayan iki zamanli araclarin benzinine biraz yag katmaniz gerekiyor.

Aklınıza takılan başka bir soru varsa da sormakdan çekinmeyin.

Son düzenleme:
Hocam zamanınızı ayrıldığınız ve bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ama bir soruyu yanlış anladınız onu düzeltmek istiyorum oyuna ilk başladığımız zaman evde iken mutfağa gittiğimiz zamna yatağın kenarında murfak tüpü duruyor bu tüp ile gaz ile çalışan arabaya gaz doldurulabilir mi? Mantık biraz saçma ama her yerde bu tüplerden var merak ettim bir işlevleri var mı?

Ayrıca temizlik spreyi ile lastikleri mi temizleyeyim?

Hocam zamanınızı ayrıldığınız ve bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ama bir soruyu yanlış anladınız onu düzeltmek istiyorum oyuna ilk başladığımız zaman evde iken mutfağa gittiğimiz zamna yatağın kenarında murfak tüpü duruyor bu tüp ile gaz ile çalışan arabaya gaz doldurulabilir mi? Mantık biraz saçma ama her yerde bu tüplerden var merak ettim bir işlevleri var mı?

Ayrıca temizlik spreyi ile lastikleri mi temizleyeyim?

"Gas" olarak geçen yakit türü gasoline yani benzin olduğu icin maalesef yapamazsiniz.
(Bahsettiginiz tüplerin ateş edince patlamak dışında sanirim hicbir vasfi yok yada ben farketmedim.)

Evet eğerki otobüs kullanmayacaksan ve yüksek hızlarda sürüyorsan lastikleri temizlik spreyiyle temizle. Daha iyi hale geldikleri görüntü olarak bile anlaşılıyor ve sürerkende hissedersin.

"Gas" olarak geçen yakit türü gasoline yani benzin olduğu icin maalesef yapamazsiniz.
(Bahsettiginiz tüplerin ateş edince patlamak dışında sanirim hiçbir vasfi yok ya da ben fark etmedim.)

Evet eğer ki otobüs kullanmayacaksan ve yüksek hızlarda sürüyorsan lastikleri temizlik spreyiyle temizle. Daha iyi hale geldikleri görüntü olarak bile anlaşılıyor ve sürerkende hissedersin.

Sağ olun hocam :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı