The Lost Of Us 1'e 880TL verilir mi?

selim1192

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Epic Games’in 31 Ağustos’a kadar sürecek olan %20 geri ödeme kampanyasından yararlanmak istiyorum. Yeni bir sistem topladım: RTX 5070 Ti ve Ryzen 7 9800X3D kombinasyonuyla tam anlamıyla canavar gibi bir PC oldu. Şimdi bu sisteme yakışacak oyunlar arıyorum.

Çevremdeki birçok kişi The Last of Us Part I'i önerdi. Oyun normalde 1.100 TL ama bu kampanya sayesinde %20 iade ile 880 TL’ye geliyor. Yine de bu fiyata gerçekten değer mi, değmez mi emin olamadım. Oyunu oynayanların yorumlarını merak ediyorum.

Ayrıca kampanya bitmeden kütüphaneye ekleyebileceğim başka oyun önerileriniz varsa, onları da duymak isterim. Şimdiden teşekkürler!

Merhaba arkadaşlar,
Epic Games'in 31 Ağustos'a kadar sürecek olan %20 geri ödeme kampanyasından yararlanmak istiyorum. Yeni bir sistem topladım: RTX 5070 Ti ve Ryzen 7 9800x3D kombinasyonuyla tam anlamıyla canavar gibi bir PC oldu. Şimdi bu sisteme yakışacak oyunlar arıyorum.

Çevremdeki birçok kişi The Last of Us Part I'i önerdi. Oyun normalde 1.100 TL ama bu kampanya sayesinde %20 iade ile 880 TL'ye geliyor. Yine de bu fiyata gerçekten değer mi, değmez mi emin olamadım. Oyunu oynayanların yorumlarını merak ediyorum.

Ayrıca kampanya bitmeden kütüphaneye ekleyebileceğim başka oyun önerileriniz varsa, onları da duymak isterim. Şimdiden teşekkürler!

İndirimlerde 550 Liraya düşüyor bekle indirimlerde al.

10 saatlik oyuna normalde verilmez fakat dublaj var. Sırf dublajı için bile verilir. Oyunu 25 TL'ye zamanında bitirdim güzel oyun tamam ama lineer ve 10 saat sürüyor. Tekrar oynanılabilirlik kısmı da düşük. Çeşitlilik çok az. Dublaj deneyimi çok güzel olduğu için verilebilir, aksi halde fazla para bence.

Son düzenleme:
Kral ne tür oyunlar seversin mesela bir oyunda ne olsun istersin neden zevk alırsın ona göre söylemek istiyorum.
Açıkçası bugüne kadar çok fazla hikayeli oyun oynamadım ama artık ilgimi çekmeye başladı. Mesela geçenlerde GTA V'i hikaye modunda bir deneyeyim dedim, baya sardı. Hatta resmen bugüne kadar hikaye odaklı oyunlara mesafeli durduğuma pişman oldum diyebilirim.

Yani şu an için hikayesi güçlü oyunlar arıyorum diyebilirim. Zaten yeterince FPS oynadım, artık farklı türlere yönelmenin zamanı geldi gibi hissediyorum.

merhaba arkadaşlar,
Epic Games'in 31 Ağustos'a kadar sürecek olan %20 geri ödeme kampanyasından yararlanmak istiyorum. Yeni bir sistem topladım: RTX 5070 Ti ve Ryzen 7 9800x3D kombinasyonuyla tam anlamıyla canavar gibi bir PC oldu. Şimdi bu sisteme yakışacak oyunlar arıyorum.

Çevremdeki birçok kişi The Last of Us part ı'i önerdi. Oyun normalde 1.100 TL ama bu kampanya sayesinde %20 iade ile 880 TL'ye geliyor. Yine de bu fiyata gerçekten değer mi, değmez mi emin olamadım. Oyunu oynayanların yorumlarını merak ediyorum.

ayrıca kampanya bitmeden kütüphaneye ekleyebileceğim başka oyun önerileriniz varsa, onları da duymak isterim. Şimdiden teşekkürler!

Kesinlikle alınabilir ama Epic yaz indirimlerini beklemenizi öneririm oyun güzel ama tek sorun kısa 14 15 saatlik bir deneyim için bu kadar para verilir mi emin değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı