The Lost Of Us 1'e 880TL verilir mi?

TLOU'nun hikayesi bence güçlü değil, atmosfer ve hikaye sunumuyla öne çıkıyor. Yaptığımız görevler ve oyunun hikayesi eh işte ama karakterlerin mimikleri ve görsel kalitesi üst düzey. Oyunu iyi yapanda bu zaten, sinematik bir deneyim sunması. Hikayesi beni içine çekmemişti ama atmosfer, grafik ve hikaye sunumuyla oldukça beğenmiştim. 10 saat sürmesi, lineer olması, çeşitliliğin çok az olması ve mekaniklerin sınırlı olması sebebiyle 800-900 TL etmez benim gözümde. Fakat para verene de neden verdin demem, kendine has güzel bir oyun. Ama ederinin o kadar olduğunu düşünmüyorum. Bir de 10 yılı geçti oyun çıkalı, sadece grafikler yeni onu da hesap etmek gerekiyor. Eğer günümüze göre uyarlamış olsalardı mesela RE4 remake gibi o zaman farklı düşünebilirdim ama oda yok.

Far Cry 3 dene çok güzel oyun.

Hikayesi güçlü ve FPS'den farklı bir tür oynamak istiyorsan.
Witcher 3
Sekiro.
Elden Ring
Dead Space.
Devil May Cry.
Gibi oyunları öneririm hepsi birbirinden farklı türlerde ve farklı hisler uyandıran oyunlar.

17 Temmuz'da Epic Games için yaz indirimleri başlayacak olsa gerek, %20 bonus durumu da aynı şekilde devam ediyor olacak. Birkaç gün daha bekleyin, yaz indirimi ve bonusla birlikte çok daha uygun bir fiyata alıyor olacaksınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…