Çıkmayacak.3. filmini az önce bitirdim ve resmen o kadar sevdim ki yer yer ağladım. Sorum şu 4. film çıkar mı?
Çıkmayacak.
Bildiğim kadarıyla bu yıl çalışmaları başladı, ancak ne zaman çıkar belli değil.
Nasıl ya devamı olmayacak deniliyordu.Bildiğim kadarıyla bu yıl çalışmaları başladı, ancak ne zaman çıkar belli değil.
Bende minimum 3 sene gözüyle bakıyorum, hayırlısı bakalım çıksın keyifle izleriz.Resmi açıklama mı?
4 seneyi bulur.
Demek ki karar değiştirmişler.Nasıl ya devamı olmayacak deniliyordu.
Aydınlattığın için teşekkürler.Bende minimum 3 sene gözüyle bakıyorum, hayırlısı bakalım çıksın keyifle izleriz.
Demek ki karar değiştirmişler.
Bende minimum 3 sene gözüyle bakıyorum, hayırlısı bakalım çıksın keyifle izleriz.
Demek ki karar değiştirmişler.
Bence de konunun nasıl buralara geldiğini detaylı bir şekilde işlemeleri gerekiyor. Hem filmin seyir zevkini artırır, hemde işlenecek konu çıkar ki film devam eder.Umarım ya deliler hayatı nasıl görür ya da karakterlerin hastalıktan önceki hayatı konu alınır.
Bence de konunun nasıl buralara geldiğini detaylı bir şekilde işlemeleri gerekiyor. Hem filmin seyir zevkini artırır, hem de işlenecek konu çıkar ki film devam eder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.