The Outer Wilds Steam'de 203 TL değer mi?

Baker

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Outer Wilds'ı merak ediyorum Steam'de şu anda 203 TL 1 saat içinde indirim bitecek aynı zamanda Game Pass'te de var peki sizce bu fiyata değer mi? DLC'lerini de almak istiyorum ama kararsız kaldım sizce Game Pass daha mı mantıklı Steam'den almak yerine. (Ya da Epic Games'de olabilir farklı alternatiflere açığım).

Dosya Ekleri

• kkkk.PNG
    kkkk.PNG
    268,4 KB · Görüntüleme: 100
Gamepass üzerinden birkaç saat oynadım ve pek sarmadı ancak çevre detayları ve grafikleri güzeldi.
Steam yorumlarında oyunun çok donuk yani hareketsiz bir ortamın olmasından şikayetçiydiler ve haklılarda. Ben de bu sebepten oynamayı bıraktım. Biraz sıkıcı geldi açıkcası.

Gamepass üzerinden birkaç saat oynadım ve pek sarmadı ancak çevre detayları ve grafikleri güzeldi.
Steam yorumlarında oyunun çok donuk yani hareketsiz bir ortamın olmasından şikayetçiydiler ve haklılarda. Ben de bu sebepten oynamayı bıraktım. Biraz sıkıcı geldi açıkcası.
Skyrimin uzaylısı gibi enteresan bir yorum vardı. Skyrimi oynadıysanız hangisini tercih edersiniz? bir iki oynanış videosuna rast geldim dünyası bana da donuk gibi geldi

Skyrim'in uzaylısı gibi enteresan bir yorum vardı. Skyrim'i oynadıysanız hangisini tercih edersiniz? Bir iki oynanış videosuna rast geldim dünyası bana da donuk gibi geldi.

Skyrim daha güzel hocam bence, bunu o kadar fazla oynamadım ama Skyrim'ın yan görevleri bundan kat kat daha güzel bence. Oyun beni de fazla sarmadı, oynanışı da güzel gelmedi.

Skyrimin uzaylısı gibi enteresan bir yorum vardı. Skyrimi oynadıysanız hangisini tercih edersiniz? bir iki oynanış videosuna rast geldim dünyası bana da donuk gibi geldi
Skyrim oynamadım ama hatırı sayılır starfield oynadım. Starfield bethasa oyunları olarak Fallout veya Skyrim gibi bir şeylerin iyi ve net olduğunu görüyorsun.
Ancak outer wilds şahsen 200 TL verip kütüphanemde olsun diyeceğim bir oyun değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı