Bu güzel çeviri için tebrik ve teşekkür ederiz, izninizle oyunu youtube kanalımda sizin çevirinizle oynayacağım.

Rica ederiz, tabii oynayabilirsiniz. Keyifli oyunlar:)
Dün 2.5 saat civarında sorunsuzca oynadım hocam, tekrar teşekkürler. Yalnız yayının sonlarına doğru bir iki kelime Rusça kelimeler olarak karşıma çıktı, yapay zeka lokasyona göre otomatik çeviri yapıyor diye düşündüğümden hacklenme korkusu yaşadım bir an :) Ücretsiz olanını kullanıyorum bu arada, gayet iyi ve anlaşılır çeviriyor emeğinize sağlık tekrardan.

Dün 2.5 saat civarında sorunsuzca oynadım hocam, tekrar teşekkürler. Yalnız yayının sonlarına doğru bir iki kelime Rusça kelimeler olarak karşıma çıktı, yapay zeka lokasyona göre otomatik çeviri yapıyor diye düşündüğümden hacklenme korkusu yaşadım bir an :) Ücretsiz olanını kullanıyorum bu arada, gayet iyi ve anlaşılır çeviriyor emeğinize sağlık tekrardan.
Ücretsiz olan kalite kontrol sürecinden geçmedi, arada sapıttığı yerler olmuştur illa ki ama Rusça bir çeviri olduğunu sanmıyorum hocam belki orijinal oyunda bulunan bir şeydir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı