The Prestige / Prestij (2006)

350070

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Film o kadar güzeldi ki, günümüz filmlerine taş çıkartır taş.

Aslında bakarsanız ben bu filmin, yeni çıktığını zannettim. İnanılmaz kaliteli, tarihi kurgu ve görsel şölen bir arada.

Günümüz filmleri ile sabaha kadar karşılaştırırım ama gerek yok buna.
IMDb'den 8,6 puan alması, ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor.

Konusu ise; Birbirini devamlı sabote eden iki illüzyonist.
Tarihi kurgu dedim. Çünkü Edison ve Tesla filme işlenmiş. Tesla gerçekten zamanın ötesinde biriyken, Edison ise Tesla'nın işlerini bozan, hükümetten etkili bir kişi.

Edison ve Tesla gibi. AC // DC gibi.

Yani şu 2006'da çıkan bir film ve ben yeni çıktığını zannettim.

Oyuncular; Batman, Wolverin (namı değer Yolverin), Kara Dul ve Alfred 😀.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam izlemediyseniz Er Ryan’ı Kurtarmak izleyin. Yani o zamanın şartlarında böyle bir film, böyle bir savaş atmosferi yok. Türkiye’de film sektörü 50 yıl çalışsa böyle bir film çekemez.
Gora fena değil. Yahşi Batı da öyle. İzlerim hocam teşekkür ederim.

Son yarım saate kadar çok sıkıcı bulmuştum ancak filmin sonunda tüm taşlar yerine oturuyor. Çok güzel bir film, oyunculuklar da aynı şekilde çok çok güzel ancak ilk dakikalar o kadar yavaş geçmişti ki kapatasım gelmişti. İyi ki de sonuna kadar izlemişim. İnsana sabretmeyi öğretiyor resmen. 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı