Çözüldü "The program can't start because D3DX9_39.dll is missing" hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Buffty Alien

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, League of Legends oynamaya çalışırken bu hatayı alıyorum sürekli, d3dx9_39.dll dosyasını internetten indirip gerekli dosya konumuna kopyaladım. Fakat hatayı almaya devam ettim, daha sonra DirectX indirdim fakat sonuç aynı. Ne yapmamı önerirsiniz? Nasıl çözebilirim bu sorunu?

1643997763793.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, League of Legends oynamaya çalışırken bu hatayı alıyorum sürekli, d3dx9_39.dll dosyasını internetten indirip gerekli dosya konumuna kopyaladım. Fakat hatayı almaya devam ettim, daha sonra DirectX indirdim fakat sonuç aynı. Ne yapmamı önerirsiniz? Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Eki Görüntüle 1295328

DirectX kurmayı deneyin.

Eki Görüntüle 1295328
Pardon linux konusu sanmistim. DirectX kurman gerekiyor ama sanirim belirli bir versiyonunu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı