PaX88

Hectopat
Daha fazla  
Yüzümdeki kapalı komedonlar için glikolik asit aldım. Haftada kaç gün kaç damla kullanacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Ürünün kenarında kullanımı yazar. Ayrıca doğru bir cilt bakım rutini şöyle olmalıdır:
Temizleyici
Tonik
Serum
Nemlendirici
Güneş koruyucu

Yüzümdeki kapalı komedonlar için glikolik asit aldım. Haftada kaç gün kaç damla kullanacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Gece uygulayacaksın sadece, onu sürdükten sonra güneşe çıkma.

Peki 2 damlayı Yuzumde sivilcelerin olduğu bolgeye mi damlatayım pamuğa mı damlatayım pamuğa damlatınca pamuk emiyor hiç sürmüyormuş gibi geliyor.

Peki 2 damlayı Yuzumde sivilcelerin olduğu bolgeye mi damlatayım pamuğa mı damlatayım pamuğa damlatınca pamuk emiyor hiç sürmüyormuş gibi geliyor.
Pamuğa damlatmayacaksın. Yüzüne damlatıp her yere süreceksin.

Siz kullanıyor musunuz? Veya önceden kullandınız mı?
Ablam o markayı kullanıyor ben başka bir markanın serumunu kullanıyorum. Hatta daha az önce uygularken aklıma siz geldiniz.

Ablam o markayı kullanıyor ben başka bir markanın serumunu kullanıyorum. Hatta daha az önce uygularken aklıma siz geldiniz.

Yüzüme iki damla damlatıp yaysam yeter mi bir de haftada kac kez kullanayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…