PaX88 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #1 Yüzümdeki kapalı komedonlar için glikolik asit aldım. Haftada kaç gün kaç damla kullanacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Yüzümdeki kapalı komedonlar için glikolik asit aldım. Haftada kaç gün kaç damla kullanacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.331 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 3 Haziran 2024 #2 Peki kimyasal almadan bilen birine danismak akliniza geldi mi? Yanlış kullanımda kimyasallar yuzu perisan eder.
Peki kimyasal almadan bilen birine danismak akliniza geldi mi? Yanlış kullanımda kimyasallar yuzu perisan eder.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Haziran 2024 #3 Ürünün kenarında kullanımı yazar. Ayrıca doğru bir cilt bakım rutini şöyle olmalıdır: Temizleyici Tonik Serum Nemlendirici Güneş koruyucu PaX88 dedi: Yüzümdeki kapalı komedonlar için glikolik asit aldım. Haftada kaç gün kaç damla kullanacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Gece uygulayacaksın sadece, onu sürdükten sonra güneşe çıkma.
Ürünün kenarında kullanımı yazar. Ayrıca doğru bir cilt bakım rutini şöyle olmalıdır: Temizleyici Tonik Serum Nemlendirici Güneş koruyucu PaX88 dedi: Yüzümdeki kapalı komedonlar için glikolik asit aldım. Haftada kaç gün kaç damla kullanacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Gece uygulayacaksın sadece, onu sürdükten sonra güneşe çıkma.
PaX88 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #4 kerosene dedi: Ürünün kenarında kullanımı yazar. Ayrıca doğru bir cilt bakım rutini şöyle olmalıdır: Temizleyici. Tonik. Serum. Nemlendirici. Güneş koruyucu. Gece uygulayacaksın sadece, onu sürdükten sonra güneşe çıkma. Genişletmek için tıkla... Peki 2 damlayı Yuzumde sivilcelerin olduğu bolgeye mi damlatayım pamuğa mı damlatayım pamuğa damlatınca pamuk emiyor hiç sürmüyormuş gibi geliyor.
kerosene dedi: Ürünün kenarında kullanımı yazar. Ayrıca doğru bir cilt bakım rutini şöyle olmalıdır: Temizleyici. Tonik. Serum. Nemlendirici. Güneş koruyucu. Gece uygulayacaksın sadece, onu sürdükten sonra güneşe çıkma. Genişletmek için tıkla... Peki 2 damlayı Yuzumde sivilcelerin olduğu bolgeye mi damlatayım pamuğa mı damlatayım pamuğa damlatınca pamuk emiyor hiç sürmüyormuş gibi geliyor.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Haziran 2024 #5 PaX88 dedi: Peki 2 damlayı Yuzumde sivilcelerin olduğu bolgeye mi damlatayım pamuğa mı damlatayım pamuğa damlatınca pamuk emiyor hiç sürmüyormuş gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Pamuğa damlatmayacaksın. Yüzüne damlatıp her yere süreceksin.
PaX88 dedi: Peki 2 damlayı Yuzumde sivilcelerin olduğu bolgeye mi damlatayım pamuğa mı damlatayım pamuğa damlatınca pamuk emiyor hiç sürmüyormuş gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Pamuğa damlatmayacaksın. Yüzüne damlatıp her yere süreceksin.
PaX88 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #6 kerosene dedi: Pamuğa damlatmayacaksın. Yüzüne damlatıp her yere süreceksin. Genişletmek için tıkla... Siz kullanıyor musunuz? Veya önceden kullandınız mı?
kerosene dedi: Pamuğa damlatmayacaksın. Yüzüne damlatıp her yere süreceksin. Genişletmek için tıkla... Siz kullanıyor musunuz? Veya önceden kullandınız mı?
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Haziran 2024 #7 PaX88 dedi: Siz kullanıyor musunuz? Veya önceden kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Ablam o markayı kullanıyor ben başka bir markanın serumunu kullanıyorum. Hatta daha az önce uygularken aklıma siz geldiniz.
PaX88 dedi: Siz kullanıyor musunuz? Veya önceden kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Ablam o markayı kullanıyor ben başka bir markanın serumunu kullanıyorum. Hatta daha az önce uygularken aklıma siz geldiniz.
PaX88 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #8 kerosene dedi: Ablam o markayı kullanıyor ben başka bir markanın serumunu kullanıyorum. Hatta daha az önce uygularken aklıma siz geldiniz. Genişletmek için tıkla... Yüzüme iki damla damlatıp yaysam yeter mi bir de haftada kac kez kullanayım.
kerosene dedi: Ablam o markayı kullanıyor ben başka bir markanın serumunu kullanıyorum. Hatta daha az önce uygularken aklıma siz geldiniz. Genişletmek için tıkla... Yüzüme iki damla damlatıp yaysam yeter mi bir de haftada kac kez kullanayım.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Haziran 2024 #9 PaX88 dedi: Yüzüme iki damla damlatıp yaysam yeter mi bir de haftada kac kez kullanayım. Genişletmek için tıkla... Yanaklarına damlatıp yayabilirsin. Önce haftada 2 kere sonra her gün kullanabilirsin.
PaX88 dedi: Yüzüme iki damla damlatıp yaysam yeter mi bir de haftada kac kez kullanayım. Genişletmek için tıkla... Yanaklarına damlatıp yayabilirsin. Önce haftada 2 kere sonra her gün kullanabilirsin.
PaX88 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #10 kerosene dedi: Yanaklarına damlatıp yayabilirsin. Önce haftada 2 kere sonra her gün kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yanma hissi veriyor bir de birazcık kızarıyor 1 damlayla mı başlasam yüzüm alışsın diye.
kerosene dedi: Yanaklarına damlatıp yayabilirsin. Önce haftada 2 kere sonra her gün kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yanma hissi veriyor bir de birazcık kızarıyor 1 damlayla mı başlasam yüzüm alışsın diye.