Gece uygulayacaksın sadece, onu sürdükten sonra güneşe çıkma.Yüzümdeki kapalı komedonlar için glikolik asit aldım. Haftada kaç gün kaç damla kullanacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Ürünün kenarında kullanımı yazar. Ayrıca doğru bir cilt bakım rutini şöyle olmalıdır:
Temizleyici.
Tonik.
Serum.
Nemlendirici.
Güneş koruyucu.
Gece uygulayacaksın sadece, onu sürdükten sonra güneşe çıkma.
Pamuğa damlatmayacaksın. Yüzüne damlatıp her yere süreceksin.Peki 2 damlayı Yuzumde sivilcelerin olduğu bolgeye mi damlatayım pamuğa mı damlatayım pamuğa damlatınca pamuk emiyor hiç sürmüyormuş gibi geliyor.
Pamuğa damlatmayacaksın. Yüzüne damlatıp her yere süreceksin.
Ablam o markayı kullanıyor ben başka bir markanın serumunu kullanıyorum. Hatta daha az önce uygularken aklıma siz geldiniz.Siz kullanıyor musunuz? Veya önceden kullandınız mı?
Ablam o markayı kullanıyor ben başka bir markanın serumunu kullanıyorum. Hatta daha az önce uygularken aklıma siz geldiniz.
Yanaklarına damlatıp yayabilirsin. Önce haftada 2 kere sonra her gün kullanabilirsin.Yüzüme iki damla damlatıp yaysam yeter mi bir de haftada kac kez kullanayım.
Yanaklarına damlatıp yayabilirsin. Önce haftada 2 kere sonra her gün kullanabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.