Oyunun bahsettiğiniz Anonymous yaması dışında çevirisi yok hocam. 50 TL'ye tek seferliğine yamayı değil, abonelik sistemlerine üyelik alıyorsunuz. 50 TL'ye aboneliğiniz boyunca bu oyun dahil diğer tüm çevirilerine oyunlar sisteminizde kurulu olduğu sürece erişebilirsiniz. Aboneliğiniz biterse indirdiğiniz yamaları veya oyunu kaldırmadığınız sürece erişiminiz kesilmiyor, kullanmaya devam edebiliyorsunuz.
Yamalar şifreli ve üyeliğinize bağlı olduğu için yamaya sahip birinin paylaşması bir işe yaramaz diye biliyorum. Belki çeviri yayımlayan diğer forumlarda çeviri istek konusu açabilirsiniz.
Ne düşündüğünüzü yargılamak bana düşmez tabii. Ama bir süredir gönüllü çevirinin sadece motivasyonla, istekle sürdürülebilir olmadığı, çevirmenlerin haklı şekilde emeklerinin karşılığını almak istediği ve bu durumun ücret talep etmelerini gerektirdiği bir dönemdeyiz. Yanlış anlamayın, niyetim ukalalık değil, ama artık iyi kötü bir İngilizceniz olmadan ya ücretsiz yama bekliyorsunuz, ya ücretli kaliteli yamalara para veriyorsunuz, ya da bir şey anlamadan oynamayı veya oynamamayı seçiyorsunuz. Bu konuda dediğim gibi sizi yargılamak bana düşmez, ama yapabileceğiniz pek bir şey de yok. Umarım bir gün oyunu Türkçe oynayabilirsiniz.