8 Kasım 2014 Mesaj: 2 Youtube kanalımda EA Games'in geliştirmiş olduğu,2. dünya savaşı zamanlarında geçen bir yarışcıyı canlandırmış olduğumuz open world mafya tarzı The Saboteur'u inceledim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Youtube kanalımda EA Games'in geliştirmiş olduğu,2. dünya savaşı zamanlarında geçen bir yarışcıyı canlandırmış olduğumuz open world mafya tarzı The Saboteur'u inceledim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 8 Kasım 2014 #2 Sanırım bu oyunu geçen Sene oynamıştım... Ya ben çok erken inceledim (oynadım) yada sen çok geç inceledin.
Sanırım bu oyunu geçen Sene oynamıştım... Ya ben çok erken inceledim (oynadım) yada sen çok geç inceledin.
KS KS F furkan_k Hectopat Katılım 8 Kasım 2014 Mesajlar 37 Makaleler 2 8 Kasım 2014 #3 er36po dedi: Sanırım bu oyunu geçen Sene oynamıştım... Ya ben çok erken inceledim (oynadım) yada sen çok geç inceledin. Genişletmek için tıkla... bende yazın oynamıştım ama kanalı bu aralar aktif edince malum
er36po dedi: Sanırım bu oyunu geçen Sene oynamıştım... Ya ben çok erken inceledim (oynadım) yada sen çok geç inceledin. Genişletmek için tıkla... bende yazın oynamıştım ama kanalı bu aralar aktif edince malum