The Sims 4 Nasıl Türkçe Yapılır?

Masuraki

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bugün Sims 4 yükledim ve oyunu Türkçe ve ful paket yapmak istiyorum. İnternet'ten bir kaç yama indirdim (Sims dünyası) çalışmıyor, oyunda bozuldu.
Çalışan güncel bir yama biliyorsanız verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@HakanCT Söylediği yerdeki yamayı denediğim için sordum. Yamada bir problem yoktu, bunun yanında ful paket yapması için ürünü bir yerden alması gerekiyor diye düşüyorum, sadece Türkçe yama istemiyor. Korsansa zaten buna destek veremeyeceğiz, para ile satılan bir oyunun DLC'sini ücretsiz ekleyemezsiniz herhalde, istisna oyunlar hariç😒 Dışarıdan önce arkadaşın sorununu çözmemiz gerekiyor diye düşünüyorum, bunun içinde bize biraz bilgi verirse iyi olacaktır. Orijinal ise hangi platformdan aldı gibi, orijinal değilse orijinal olmayan bir ürün için yormayalım kendimizi.

Oyunun şu anki sürümünün tespiti için bunu öğrenmeliyiz çünkü Sims 4 üzerinde üst sürümde çalışmayabiliyor yama. Şöyle göstereyim,

Yamanın çalışması için sürümü aşağıya çekebiliyorsa çekmesi gerekecek veya kullanmayacak çünkü büyük bir güncelleme gelmiş sanırım oyuna üst sürümde çalışmadığı için güncel bir yama çıkmasını bekleyecek.

Bunun içinde arkadaş bize orijinallik, platfrom ve sürüm bilgilerini verirse kontrol edebiliriz.

Son düzenleme:
Ben de konuyu takipteyim The Sims 4 var ben de (orijinal) ama oyun sürekli güncelleme aldığı için çalışan Türkçe yama bulamadım hiç. Hatta o yüzden oyunu oynamadım bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun şu anki sürümünün tespiti için bunu öğrenmeliyiz çünkü Sims 4 üzerinde üst sürümde çalışmayabiliyor yama. Şöyle göstereyim,

Yamanın çalışması için sürümü aşağıya çekebiliyorsa çekmesi gerekecek veya kullanmayacak çünkü büyük bir güncelleme gelmiş sanırım oyuna üst sürümde çalışmadığı için güncel bir yama çıkmasını bekleyecek.

Bunun içinde arkadaş bize orijinallik, platfrom ve sürüm bilgilerini verirse kontrol edebiliriz.
v1.31.37.1020 Sürümü sanırım buymuş ve orjinal. Sevgilim oynuyor, onun için bu konuyu açtım. Sürümü yüksekse eğer alta nasıl çekebiliriz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı