Çözüldü The Sims 4 "The Game has run out of Memory" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaan0971

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus Prime B550M-E WIFI / Ram: Adata XPG Spectrix D50 ROG 8GB 3600MHZ x2 / Ekran kartı: Asus Dual RTX 3070 / Güç kaynağı: Asus Tuf 750W Power Supply / Kasa: Asus Tuf GT301 / İşlemci: Ryzen 5 5600 / Depolama: WD 500 GB M.2 SSD / Monitör: Asus Tuf VG27A 27' 2K 165HZ
RAM
4GB
Arkadaşlar oyuna girmeye çalıştığım zaman bu hatayı alıyorum. Oyun açılıyor intro geçiyor ve birkaç saniye sonra oyundan atıp bu hatayı veriyor. Anladığım kadarıyla bu hata RAM'den kaynaklı sanırım RAM yetmiyor ancak oyunun sistem gereksinimlerinde minimum 4 GB RAM istiyor. Oyunun bu sistemde açılması lazım değil mi? Hatayı nasıl çözebilirim?

Ekran görüntüsü 2022-10-22 090023.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows'un kendisi çok bellek tüketiyor. 4 GB belleği ancak Windows 7 gibi sistemlerde ucu ucuna karşılıyordur bence.

Hocam sorunu çözdüm RAM'le alakalı değilmiş. Windows güvenliği oyunu tehdit olarak algılıyor bende izin verilen tehdit olarak oyuna izin verdim sorunsuz açıldı kasmadan oynuyorum.
Windows'un kendisi çok bellek tüketiyor. 4 GB belleği ancak Windows 7 gibi sistemlerde ucu ucuna karşılıyordur bence.

Hocam sorunu çözdüm RAM'le alakalı değilmiş. Windows güvenliği oyunu tehdit olarak algılıyor bende izin verilen tehdit olarak oyuna izin verdim sorunsuz açıldı kasmadan oynuyorum.

Çözüm
Arkadaşlar oyuna girmeye çalıştığım zaman bu hatayı alıyorum. Oyun açılıyor intro geçiyor ve birkaç saniye sonra oyundan atıp bu hatayı veriyor. Anladığım kadarıyla bu hata RAM'den kaynaklı sanırım RAM yetmiyor ancak oyunun sistem gereksinimlerinde minimum 4 GB RAM istiyor. Oyunun bu sistemde açılması lazım değil mi? Hatayı nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 1550337
Hocam sorunu çözmüşsünüz sevindim ama Sims 4 bence 4 GB RAM ile oynanmaz artık. 6 ve üstü şart oldu kasmaması için.

Hocam sorunu çözmüşsünüz sevindim ama Sims 4 bence 4 GB RAM ile oynanmaz artık. 6 ve üstü şart oldu kasmaması için.

Hocam ara sıra küçükte olsa droplar giriyor onun dışında pek bir sorun yok oynanabilir seviyede. RAM takviyesi yapmaya pek de gerek duymuyorum açıkçası yakın zamanda yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bu laptopu şu anlık basit oyunlar için kullanıyorum.

Hocam ara sıra küçükte olsa droplar giriyor onun dışında pek bir sorun yok oynanabilir seviyede. RAM takviyesi yapmaya pek de gerek duymuyorum açıkçası yakın zamanda yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bu laptopu şu anlık basit oyunlar için kullanıyorum.
Hocam laptoplara RAM takviyesi aşırı iyi oluyor. Bende Lenovo S145 AMD A6 modeli var. 8 GB RAM'e yükselttim. Grafik kartı paylaşımlı olduğu için 1 GB VRAM ayırdı kendine. Oyunlardaki kasma sorunları bile çözüldü.

Hocam ucuza 2X DDR3 4 GB RAM bulursam düşünebilirim. Sağ olun.

Hocam ucuza 2X DDR3 4 GB RAM bulursam düşünebilirim. Sağ olun.
2 portunuz var ise 1 tane 8 GB'da düşünebilirsiniz belki. Bende tek port vardı 1 tane 8lik taktırdım.

@Kaan0971 Hocam bu arada Sims 4 bir süre sonra sıkmaya başlamadı mı? Ben önceden para ile almıştım. Yeni paket almayınca bir süre sonra insan bıkıyor.

Son düzenleme:
Hocam ben oyunu dün oynamaya başladım bir süre sonra sıkar ise belki DLC alırım veya oyun için çeşitli modlar var onları denerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı