Çözüldü The Social Club failed to initialize. Error code: 1001

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ertmee

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Steam'den Max Payne 3'e girmeye çalıştığımda bu hatayı aldım. Oyunu ilk açışım da değil. Önceden bir 13 saat oynamıştım. GTA V'e girince bir sıkıntı olmuyor (Epic Games).
Sizde Max Payne 3 varsa dener misiniz sizde açılıyor mu? Önerilerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• maxpaynehata.png
    maxpaynehata.png
    20,2 KB · Görüntüleme: 162
Çözüm
GTA 4'de de ayni sorun mevcut. PC'nin tarihini eski bir tarihe ayarlayip tekrar deneyiniz. 1 hafta öncesi olabilir.
"The only known temporary fix for this issue, for now, is changing the system clock date back to a few days ago, or a month ago. You can temporarily take this step until further solutions have been given.

I hope it helps."

Reddit'te Rockstar'la iletişime geçen birine verilen cevap.

Sorunu geçici olarak sistem tarihini değiştirip çözüldüğünü söylemişler.

Zamanında GTA V'te tarih değiştirip oyunu açıyorduk. Nasıl bir sorunsa yıllar geçse de tekrar karşımıza cıkıyor :)

Reddit'te Rockstar'la iletişime geçen birine verilen cevap.

Sorunu geçici olarak sistem tarihini değiştirip çözüldüğünü söylemişler.

Zamanında GTA V'te tarih değiştirip oyunu açıyorduk. Nasıl bir sorunsa yıllar geçse de tekrar karşımıza cıkıyor :)
O nasıl saçma bir çözüm önerisi ya. Bu sorunun teknik olarak neden kaynaklandığını bize anlatabilecek birileri yok mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı