The sopronos Türkiye uyarlaması geliyor

goldmanck

Kilopat
Katılım
8 Ekim 2018
Mesajlar
1.981
Çözümler
4
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 10 21 H1 İşletim Sistemi // İntel İ5 9400F İşlemci // 32 GB RAM // GTX 3060 Ekran Kartı // TUF Gaming VG27AQ1A G-SYNC Compatible Oyuncu Monitörü – 27 inç WQHD // Seagate Expansion STEA1000400 1TB 2.5 inç Usb 3.0 Taşınabilir Harddisk Siyah Xtrike Me GM-203 RGB Oyuncu Mouse
Cinsiyet
Erkek
Elmiş geçmiş en iyi diziler arasında gösterilen The Sopranos'un Türkiye uyarlaması geliyor. Dizi için ilk adım atıldı ve hakları satın alındı. Birçok önemli diziye imza atan, son olarak çukur dizisiyle benzer bir hikayeye imza atan ay yapım, hbo klasiği olan dizinin Türkiye uyarlaması için haklarını satın aldı.

Birçok emmy ve altın küre ödülü kazanan orijinal dizi, tüm dünyada izlenme rekorları kırmıştı. James Gandolfini'nin başrolünde yer aldığı dizide sopranos ailesi ve mafya hanedanının yaşadıkları anlatılıyor. Derinlemesine karakter çözümlemeleri olan dizinin hem aksiyon, hem drama türünü işleyişi ve senaryosu eleştirmenler tarafından da övgüler topladı.

Filmin haklarını alan ay yapım, henüz detaylarla ilgili bir bilgi vermedi. Yönetmen ve oyuncu kadrosu yakın zamanda açıklanacak. The sopranos, 6 sezon boyunca yayınlandığında en çok izlenen dizi olmuştu. Başrol oyuncusu james gandolfini, dizinin bitmesinden kısa bir süre sonra hayatını kaybetti ve erken yaşta aramızdan ayrıldı. Kaynak = beyazperde.
 
Daha önce de Shameless'ın Türkiye versiyonu yapılmaya çalışıldı sonuç içler acısıydı. Dakikalarca süren boş bakışma sahneleri, çukur tipi içi boş raconlar, zırt pırt son ses gereksiz yere arkada çalan mafya müziği, mahalle entrikaları dışında bir şey yapıcaklarını zannetmiyorum. Sopranos'daki gibi kaliteli diyaloglar, ince espiriler, tutarlı olay örgüsü, derin karakterler filan zaten beklemeyin. İki saat laf kalabalığı yapıp birbirini tehdit eden takım elbiseli sakallı adamlar izleyeceğiz. Bare Sopranos filan demeseler de dünyaya rezil olmasak. Umarım beni utandırıp kaliteli bir şeyler çıkarırlar ama hiç sanmıyorum.
 

Geri
Yukarı