Açılan dosyanın kısayolunu oluşturup ismini "stanley.exe" yapsanız çalışmaz mı?
Oyun korsan mı yoksa Steam üzerinden mi aldınız?Merhaba ben The Stanley Parable'ı açarken setup file 'GameInfo.txt' doesn't exist in subdirectory 'stanley'. Check your -Game parameter or vconfıg setting hatası alıyorum cevap veren herkese teşekkürler.
Orijinal mi korsan mı?Merhaba ben The Stanley Parable'ı açarken setup file 'GameInfo.txt' doesn't exist in subdirectory 'stanley'. Check your -Game parameter or vconfıg setting hatası alıyorum cevap veren herkese teşekkürler.
Yok, büyük ihtimal korsan oyun. Dosya sanırım oyunun Steam kütüphanesinde olup olmadığını kontrol ediyor.Dosyaları kurcaladınız mı? Kurcalamadıysanız oyun dosyalarını doğrulayın.
Normalde korsana desteğimiz yok fakat ilk mesajın olduğu için kurallar değişmediyse yardım edebiliyoruz.Merhaba ben The Stanley Parable'ı açarken setup file 'GameInfo.txt' doesn't exist in subdirectory 'stanley'. Check your -Game parameter or vconfıg setting hatası alıyorum cevap veren herkese teşekkürler.
Başka yerden indirin.Arkadaşlar aslında birazda 2-3 gün sonra oyunu alacağım ama ön deneyim için indirecektim ama hata verdi.
Efendim ben size isterseniz o oyunun korsan link' ini verebilirimArkadaşlar aslında birazda 2-3 gün sonra oyunu alacağım ama ön deneyim için indirecektim ama hata verdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.