aurtrea Hectopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 65 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #1 Merhabalar, ben The Stanley Parable oyununa Türkçe dublaj kurmak istiyorum, ama VAC Ban yerim diye korkuyorum, kurarsan VAC Ban yer miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2022
Merhabalar, ben The Stanley Parable oyununa Türkçe dublaj kurmak istiyorum, ama VAC Ban yerim diye korkuyorum, kurarsan VAC Ban yer miyim?
rrwrld Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 272 14 Şubat 2022 #2 aurtrea dedi: Merhabalar, ben The Stanley Parable oyununa Türkçe dublaj kurmak istiyorum, ama VAC ban yerim diye korkuyorum, kurarsan VAC ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Oyun VAC sistemi ile korunmuyorsa yemezsin diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
aurtrea dedi: Merhabalar, ben The Stanley Parable oyununa Türkçe dublaj kurmak istiyorum, ama VAC ban yerim diye korkuyorum, kurarsan VAC ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Oyun VAC sistemi ile korunmuyorsa yemezsin diye düşünüyorum.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.487 Çözümler 776 14 Şubat 2022 #3 Oyunda VAC korumasi bulunmuyor. Artı 0 Eksi