B BATUHAN akdas Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #1 Fön makinesi ile laptopun üstündeki tozları kaldırıyordum. Her tarafına tuttum, fan hatası alıyorum. Fan kablosu çıkmış olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2022
Fön makinesi ile laptopun üstündeki tozları kaldırıyordum. Her tarafına tuttum, fan hatası alıyorum. Fan kablosu çıkmış olabilir mi?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 6 Mart 2022 #2 BATUHAN akdas dedi: Fan kablosu çıkmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir, tekrar bakın. Artı 0 Eksi
BATUHAN akdas dedi: Fan kablosu çıkmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir, tekrar bakın.
KS KS B BATUHAN akdas Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #3 BATUHAN akdas dedi: Fön makinesi ile laptopun üstündeki tozları kaldırıyordum. Her tarafına tuttum, fan hatası alıyorum. Fan kablosu çıkmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu parça koptu çıkartırken bu parça nedir? Dosya Ekleri IMG20220306225001.jpg 69,3 KB · Görüntüleme: 42 Artı 0 Eksi
BATUHAN akdas dedi: Fön makinesi ile laptopun üstündeki tozları kaldırıyordum. Her tarafına tuttum, fan hatası alıyorum. Fan kablosu çıkmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu parça koptu çıkartırken bu parça nedir?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 6 Mart 2022 #4 Nereden koptu o? tam resim atsanız daha iyi olur, nereye bağlı o? Artı 0 Eksi
KS KS B BATUHAN akdas Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #5 Silinen üye dedi: Nereden koptu o? Tam resim atsanız daha iyi olur, nereye bağlı o? Genişletmek için tıkla... Açma kapama tuşunun. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Nereden koptu o? Tam resim atsanız daha iyi olur, nereye bağlı o? Genişletmek için tıkla... Açma kapama tuşunun.