THE-VOK III vs THE-VOK III V1

emirqwza189

Picopat
Daha fazla  

Ağa Thermalright peerless assasin 120 var daha iyi olduğunu duydum hem ucuz illa oradan alman gerekmiyor diye biliyorum ek olarak alabilirsin kasa pek önemli değil zaten güç kaynağı hangisinin daha iyi merak ettim.

Ağa Thermalright peerless assasin 120 var daha iyi olduğunu duydum hem ucuz illa oradan alman gerekmiyor diye biliyorum ek olarak alabilirsin kasa pek önemli değil zaten güç kaynağı hangisinin daha iyi merak ettim.

Ek olarak alırız o zaman ama sen montaj falan yapabilir misin? Açıkçası ben çok kendime güvenmiyorum en kötü video falan izleye izleye yaparım. Tamam o zaman ben eklediklerimi söyleyim.
CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance 6000MHz CL30 DDR5 Siyah Dual Kit Ram bu önemli bir şey yani 2x8'de yapabilirsin ama göremedim ben.
MLD M500 ULTRA 1TB NVME 2280 Gen4x4 M.2 SSD (7000MB Okuma / 4700MB Yazma) bunun 500 GB versiyonu da yeterli olabilir istersen yani hazır verdikleri. Bir de senin dediğin soğutucuyu ekstra alırız. Belki bir tane 1TB'lik sabit disk alabilirim ama önemli değil çok. Başka da ekleyecek bir şey yok gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben evde yapamam büyük ihtimalle bilmiyorum ama büyük ihtimalle bende seninkinlerin aynısını yapacağım aga sen monitör olarak ne kadar fiyata çıkarsın ben kendime https://www.akakce.com/monitor/en-u...-5-ms-full-hd-pivot-ips-fiyati,393944493.html bundan alacağım büyük ihtimalle bence sabit diske gerek yok ama 16x2 biraz pahalı oluyor emin değilim yapar mıyım bilmiyorum yardım için teşekkürler.

Yardımın için teşekkürler büyük ihtimalle bu soğutucuyu alacağım.

ben daha çok rekabetçi tarzı oyunlar oynadığım için büyük ihtimalle ya 360 hz en ucuz yani şunu Gamepower Rapid 27'' 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ya da 240 hz alırım en fazla 13k en az 5k falan veririm heralde yıllardır 60hz e baka baka kör oldum bu arada
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Gamepower Bull T10 24'' 0.5 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe senin için daha iyi gibime geldi ama sen bilirsin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu adam mutlaka falan 2x ram yapın diyor yani çok fark falan var dediği için önemli gibi sanki

senin dediğin bu di mi https://www.akakce.com/islemci-sogu...ss-assassin-120-se-argb-fiyati,277759349.html

bir de bu soğutucuyu nerde taktırmayı düşünüyorsun anladığım kadarıyla itopyanın sitesinden bile alsak hazır bir şekilde gelmiyor kendimiz takıyoruz

Son düzenleme:

Sağ ol bakarım ama pek güvenilir değil gibi geldi bu marka ben Lenovo region R25'i ile ASUS Tuf VG249Q3A 24" Full HD G-SYNC IPS 1ms 180Hz Gaming Monitör Siyah bunun arasında kaldım. Kararsızım konu açabilirim bunun hakkında sende aç istersen monitör önerisi için ya da istersen yardımcı olayım karar vermediysen.

Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe r25i daha iyi diyorlar çoğu kişi öneren de var bence r25i al TUF serisi pek iyi değilmiş hatta ben bile bunu alırım belki herkes önermiş

Benim de ondan kafam karıştı nereye baksam en iyi bu diyorlar ama senin bütçene göre illa daha iyileri vardır ama biraz para kalsın istiyorsan bunu al bence.

Benim de ondan kafam karıştı nereye baksam en iyi bu diyorlar ama senin bütçene göre illa daha iyileri vardır ama biraz para kalsın istiyorsan bunu al bence.
şimdi ozmn her şey belli bence benim klavyem mouse kulaklık falan hepsi var monitör olarak da r25 alırım bir tane de koltuk alırım artanla bilgisayar zaten belli
cs de 40 fps den kaça yükselcek bakalım
tek kalan iş satın almak onu da annem halleder

Sağ ol benim de her şey belli oldu yardımın için teşekkürler. Ailem biraz para ekleyecekse bende 16x2 yapacağım.

Reis galiba the vok 3'ün stoku bitmiş sen aldın mı?

Son düzenleme:
N

Sağ ol benim de her şey belli oldu yardımın için teşekkürler. Ailem biraz para ekleyecekse bende 16x2 yapacağım.

Reis galiba the vok 3'ün stoku bitmiş sen aldın mı?

Nasıl olabilir ya var ya harbi bitti mi ben daha almadım hayatımda bir tane bilgisayar alacağım dsfgsdgadsfgsdg en olmaması gereken şey oldu adfsgadfgfadghsfh
Harbi bittiyse ne yapacağız var mı başka bildiğin
Ya var ya harbi delirirsin aynı sistem 40 k aynısı yemin ederim atacağım kendimi aşa
knk ozmn şöyle yapalım senin attığın v1 varya o hala var ve farkı yok nerdeyse ben diyorum ki onu alalım nasıl fikir ben tüm sistemlere baktım yani nerdeyse sadece alınabilir v1 var gibi en azından itopya da , istiyorsan sen de bir bak , birkaç tane güzel var ama onlar da ddr5 yerine ddr4 o yüzden pek hoş gelmediler gözüme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…