THE-VOK III vs THE-VOK III V1

emirqwza189

Picopat
Daha fazla  
knk bence vok 3 daha iyi 7600 olan ben de birkaç gündür araştırıyordum büyük ihtimalle onu alcam cs de 40 fps almaktan sıkıldım :D ama ben 7600x yaparım büyük ihtimalle bir de rami 16x2 yaparım gibi senin o kadar paran yoksa 7600x gereksiz yaklasık %5 fark var aralarında ama yapabiliyorsan rami sadece 16 değil de 8x2 yap eğer daha iyi bir sistem bulursan bana da yazmayı unutma 1 hafta daha bakıp net kararımı vericem <3

Kanka bence vok 3 daha iyi 7600 olan ben de birkaç gündür araştırıyordum büyük ihtimalle onu alacağım CS de 40 FPS almaktan sıkıldım :D ama ben 7600X yaparım büyük ihtimalle bir de RAM'i 16x2 yaparım gibi senin o kadar paran yoksa 7600X gereksiz yaklasık %5 fark var aralarında ama yapabiliyorsan RAM'i sadece 16 değil de 8x2 yap eğer daha iyi bir sistem bulursan bana da yazmayı unutma 1 hafta daha bakıp net kararımı vereceğim <3

Sağ ol kardeşim bulursam söylerim bende onu düşündüm 7600X o paraya değmez olarak düşünüyorum o parayı soğutucuya ekleyeceğim büyük ihtimalle. Bir de bilgisayardan pek anlamıyorum insanlardan duyarak seçiyorum sabit disk ne işe yarıyor gerek var mı?

Sağ ol kardeşim bulursam söylerim bende onu düşündüm 7600X o paraya değmez olarak düşünüyorum o parayı soğutucuya ekleyeceğim büyük ihtimalle. Bir de bilgisayardan pek anlamıyorum insanlardan duyarak seçiyorum sabit disk ne işe yarıyor gerek var mı?
sabit disk bildiğim kadarıyla depolama işini falan yapıyor çok fazla oyun falan indiririm diyorsan gerekli ben 1tb eklemeyi düşünüyorum ama onu yapmak yerine ssd yi 1tb falan da yapabilirsin ama genel olarak ssd yapmak daha mantıklı daha hızlı okuyor falan diye biliyorum daha hızlı açıyor mesela windowsu 100 saniyede açıyorsan ssd ile 10 saniye de açarsın bir de soğutucuyu sıvı mı yoksa hava mı seçersin ben biraz baktım hava soğutucu daha iyi soğutuyormuş ama sıvı daha iyi diyorlar

sabit disk bildiğim kadarıyla depolama işini falan yapıyor çok fazla oyun falan indiririm diyorsan gerekli ben 1tb eklemeyi düşünüyorum ama onu yapmak yerine ssd yi 1tb falan da yapabilirsin ama genel olarak ssd yapmak daha mantıklı daha hızlı okuyor falan diye biliyorum daha hızlı açıyor mesela windowsu 100 saniyede açıyorsan ssd ile 10 saniye de açarsın bir de soğutucuyu sıvı mı yoksa hava mı seçersin ben biraz baktım hava soğutucu daha iyi soğutuyormuş ama sıvı daha iyi diyorlar
şimdi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoyu izledim adam hava soğutucu uzun süreli kullanımlarda falan daha iyi diyor ve galiba sıvı soğutucularda arıza falan yaşanma ihtimali biraz fazlaymış o yüzden ben havaya karar verdim gibi :D

Son düzenleme:
Sabit disk bildiğim kadarıyla depolama işini falan yapıyor çok fazla oyun falan indiririm diyorsan gerekli ben 1TB eklemeyi düşünüyorum ama onu yapmak yerine SSD'yi 1TB falan da yapabilirsin ama genel olarak SSD yapmak daha mantıklı daha hızlı okuyor falan diye biliyorum daha hızlı açıyor mesela Windows'u 100 saniyede açıyorsan SSD ile 10 saniye de açarsın bir de soğutucuyu sıvı mı yoksa hava mı seçer.

Sabit disk bildiğim kadarıyla depolama işini falan yapıyor çok fazla oyun falan indiririm diyorsan gerekli ben 1TB eklemeyi düşünüyorum ama onu yapmak yerine SSD'yi 1TB falan da yapabilirsin ama genel olarak SSD yapmak daha mantıklı daha hızlı okuyor falan diye biliyorum daha hızlı açıyor mesela Windows'u 100 saniyede açıyorsan SSD ile 10 saniye de açarsın bir de soğutucuyu sıvı mı yoksa hava mı seçersin ben biraz baktım hava soğutucu daha iyi soğutuyormuş ama sıvı daha iyi diyorlar.

Ben sıvı daha iyi biliyorum ama daha pahalı.
Bir de daha iyi soğutuyor diye biliyorum emin değilim ama hem hava soğutucu fazla ses çıkarıyor ama bizim ihtiyacımız var mı bilmiyorum biraz araştıracağım bir de nasıl 8x2 yapacağız ben değistirmek istedim ama en düşük 16 GB gösteriyor yine de bir bakayım.

Ben sıvı daha iyi biliyorum ama daha pahalı.
Bir de daha iyi soğutuyor diye biliyorum emin değilim ama hem hava soğutucu fazla ses çıkarıyor ama bizim ihtiyacımız var mı bilmiyorum biraz araştıracağım bir de nasıl 8x2 yapacağız ben değistirmek istedim ama en düşük 16 GB gösteriyor yine de bir bakayım.

Vallaha ben de onu tam anlayamadığım için 16x2 yapmaya karar verdim :D bir de 2X hava soğutucu yapmaya karar verdim Rampage OCTAGON C60 Beyaz 2x120mm ARGB Kule Tipi İşlemci Soğutucu hem en ucuzu hem de 2X olması daha iyi diye duymuştum :D

Kendim 7500f kullanıyorum. Valorantta 84-85 cyberpunkta 93-94 dereceyi görüyor işlemci. Thermalright peerless assasin soğutucu kullanıyorum. Kurulumu da kolay. Cyberpunkta 65-66 valorantta 54 dereceye kadar düştü sıcaklıklar. Harika soğutuyor. Ses olarak da öyle inanilmaz sessiz değil ancak gayet yeterli düzeyde diyebilirim

Vallaha ben de onu tam anlayamadığım için 16x2 yapmaya karar verdim :D bir de 2X hava soğutucu yapmaya karar verdim Rampage OCTAGON C60 Beyaz 2x120mm ARGB Kule Tipi İşlemci Soğutucu hem en ucuzu hem de 2X olması daha iyi diye duymuştum :D

Sağ ol bende bakarım bu arada 7500F'nin daha stabil olduğu söyleniyor sadece 7600 de dahili bir şey vardı bir de 5 10 FPS fark var ama benim anlamadığım şey fiyat nasıl dengeleniyor 7600 daha pahalı kasa dışında her şeyi aynı hangisinin kasası daha iyi bir de SSD farkı var ben pek anlamam bir bak istersen bende bu soğutucaya bakacağım.

Kendim 7500f kullanıyorum. Valorantta 84-85 cyberpunkta 93-94 dereceyi görüyor işlemci. Thermalright peerless assasin soğutucu kullanıyorum. Kurulumu da kolay. Cyberpunkta 65-66 valorantta 54 dereceye kadar düştü sıcaklıklar. Harika soğutuyor. Ses olarak da öyle inanilmaz sessiz değil ancak gayet yeterli düzeyde diyebilirim
Sağol bakacağım zaten pahalı değilmiş yardım için teşekkürler.

Sağol bakacağım zaten pahalı değilmiş yardım için teşekkürler.

Bir arkadaş başka bir şey önerdi ona da bak bunun pek iyi olmadığını okudum.

Son düzenleme:
Sağ ol bende bakarım bu arada 7500F'nin daha stabil olduğu söyleniyor sadece 7600 de dahili bir şey vardı bir de 5 10 FPS fark var ama benim anlamadığım şey fiyat nasıl dengeleniyor 7600 daha pahalı kasa dışında her şeyi aynı hangisinin kasası daha iyi bir de SSD farkı var ben pek anlamam bir bak istersen bende bu soğutucaya bakacağım.

kasa olarak 7500f in kasası daha pahalı ama bir fark yaratacağını sanmıyorum kasaların hava akışı iyi olsun içine aldığımız şeyler sığsın başka bir önemi yok bir de görünüşü seni iyi hissettirsin yeter :D o yüzden sırf kasa için 7500f li olanı almak bana mantıksız geldi bir de şöyle bişi var tam anlayamadım ben şimdi soğutucu olarak sadece 3 tane hava soğutucu görebiliyorum diğerleri hep sıvı hatta dün dediğim 2x li şey bile gitmiş o yüzden Cooler Master Hyper 212 Halo White İşlemci Soğutucu bunu eklerim büyük ihtimalle
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ssd olarak da bize hazır verdikleri güzel ben sadece onun 1tb versiyonunu alıcam çünkü hazır verdiklerinde ki okuma ve yazma hızlarını diğerlerinde alabilmek için nerdeyse 5k falan ekstra veriyorsun ve bir fark yok :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı