F FrappeNN Zeptopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #1 Ne yapsam ne etsem bir türlü düzeltemedim. Varsa bilen bana yardım edebilirse sevinirim. Oyunum loading ekranında takılı kalıyor. 1. bölümü sorunsuz oynadım fakat 2. bölüme geçerken takılı kaldı. Dosya Ekleri sorun.PNG 15,6 KB · Görüntüleme: 55
Ne yapsam ne etsem bir türlü düzeltemedim. Varsa bilen bana yardım edebilirse sevinirim. Oyunum loading ekranında takılı kalıyor. 1. bölümü sorunsuz oynadım fakat 2. bölüme geçerken takılı kaldı.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 4 Temmuz 2021 #2 Antivirüs, Win Defender falan varsa kapa öyle açmayı dene oyunu. Artı 0 Eksi
KS KS F FrappeNN Zeptopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #3 Silinen üye dedi: Antivirüs, Win Defender falan varsa kapa öyle açmayı dene oyunu. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Antivirüs, Win Defender falan varsa kapa öyle açmayı dene oyunu. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı.