The Walking Dead Definitive Edition DirectX hatası veriyor

ExerOfLucifer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar The Walking Dead Definitive Edition aldım ekran kartım GeForce 210 DxDiag'dan baktım DirectX 12 ama oyun hata veriyor başlatırken fotoğrafını attım yardım edin öbür oyunlarda çalışırken ilk defa böyle bir hata aldım olmadı DirectX 11 nasıl yüklerim?

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-26_184953387.png
    resim_2025-01-26_184953387.png
    442,8 KB · Görüntüleme: 36
@ExerOfLucifer DirectX 11'in farkli surumleri olabiliyor. Oyun minimum DirectX 11 istiyor, ancak kart desteklemedigi icin acilmiyor. Yani, DxDiag'da DirectX 12 yazsa bile kart desteklemedigi sürece maalesef acilmayacak.

@ExerOfLucifer 500 TL civarina DirectX 11 kart vardir diye dusunuyorum, bence boyle yapin.

Hocam sizin dediğiniz bulut yöntemi nasıl oluyor internet hızım 100 indirme hızım 47 50 falan olur mu sizce nasıl yapılır?

2.el GT 1030 klasmanı bir kart bakın, ya da RX 560.

Teşekkürler hocam sana da ama para yok :(

@ExerOfLucifer internet fena degil gibi. İstersen konu acin bulut oyun hakkinda ya da buraya bakin;

@ExerOfLucifer internet fena degil gibi. İstersen konu acin bulut oyun hakkinda ya da buraya bakin;

Teşekkürler hocam yazın çalışıp bir 25 40 k arası sistem almayı düşünüyorum inşallah o zamana nasip olur.

H

Hocam konulara girdim ama hiç düzgün bir şey yoktu ne yazık ki silmek zorundayım. D ilk oyunda 4 ve 5 sezonlar var onlar son mu oluyor fazla bilmiyorum ama.

Son düzenleme:
@ExerOfLucifer Chapter gibi dusunun. Her oyununda Chapter var. En sondaki Chapter'da final oluyor. Diger oyun olarak da devam ediyor sezon 2 gibi. En azindan birinci sezonu oynayin derim.

Belki de bulut oyun hakkinda ve/veya 500 TL DirectX 11 ekran karti butcesi gibi konu acmayi deneyin.

@ExerOfLucifer chapter gibi dusunun. Her oyununda chapter var. En sondaki Chapter'da final oluyor. Diger oyun olarak da devam ediyor sezon 2 gibi. En azindan birinci sezonu oynayin derim.

Belki de bulut oyun hakkinda ve/veya 500 TL DirectX 11 ekran karti butcesi gibi konu acmayi deneyin.

Sildim bile hocam desteğin için çok teşekkürler çok ilgiliydin Allah'tan ilk oyunu silmedim definition sürümü yükledikten sonra onu oynayacağız aslında bir yandan da 5 saatlik save gidecek diye üzülüyordum :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı