The Walking Dead hakkında yorumlarınız nedir?

Shane'e bazı konularda hak veriyorum ama tamamen bencil birisi olduğunu düşünüyorum.
Otobüs sahnesinde Rick'in gideceğini sandım fakat gitmemiş Shane'i kurtardı orada. Shane orada Rick'e ingiliz anahtarı fırlatmasına rağmen Rick onu orada bırakmadı. Rick ailesini bulduktan sonra Shane'in tavırları değişti, Rick'i öldürmek istedi sırf Lori ile olabilmek için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam evet öyle ama delirmesinin sebebi de Lori maalesef.

Tamam evet öyle ama delirmesinin sebebi de Lori maalesef.
Lori, onun kardeşi gördüğü adamın karısıydı yanlış yaptı. Yaptığı yanlıştan bile dönmüyor, Rick'in onunla konuşmasına rağmen. Rick ile Shane çok iyi ikili olurdu bu olaylar olmasaydı. Üzdü gerçekten.

Yani Lori'nin yaptığı çok mantıksızdı, Shane'e uzak duralım diyor sonra gelip Rick'i anlatıyor, geçmişi anlatıyor adamı delirtti en sonunda.

@Kaos5801 Bu arada Shane kaçıncı sezonda ölüyor?

Foruma üye olalı 10.günündesin sana mı soracaktım 10+ yıllık üye olarak nerede, ne yazacağımı? Başlığı denetledim diyorsun moderatör olmasa spoiler- alert içerisinde değildi yazdığın içerik. Burası bir forum, açtığın başlığa diziyi izleyen, izlemeyen, senin kadar ilerlemiş veya diziyi bitirmiş birçok insan var. Herkese açık bir alanda bir mesaj yazıyorsan herkesin hassasiyetlerine seve seve saygı duyacak ve ona uyacaksın. Yoksa şimdiden üyeliğini dondur hazır yolun başındayken.

Eski hesabımı silip yeni bir hesaba geçtim yoksa ben de forumda çoktan varım. Başlığı spoiler'a almayı unutmuşum bunu boş yapmayarak da belirtebilirdin.

2. sezon son bölümde de sen zaten görmedin mi 3'tesin?

İlginç
2. Sezon'un 12. bölümündeyim düz hesap 3. sezon dedim. Erken ölüyor o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…