The Walking Dead hakkında yorumlarınız nedir?

• Konuyu başlatan Hxrea
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 1.532
Sorun değil. :D
Shane'in ölümü hakkında ne düşünüyorsun peki?
Ölümü ile grup savunmasız kaldı. Rick'in aklına ara ara gelmeye devam ediyor ve Shane'nin kafa yapısını özümsemeye başlayacak yavaşta olsa. İşte o zaman gerçek Rick Grimes olacak. Tabii daha çok yolu var sen izlemeye devam et.

Ölümü ile grup savunmasız kaldı. Rick'in aklına ara ara gelmeye devam ediyor ve Shane'nin kafa yapısını özümsemeye başlayacak yavaşta olsa. İşte o zaman gerçek Rick Grimes olacak. Tabii daha çok yolu var sen izlemeye devam et.
Rick'in de onun gibi olacağı kötüymüş.

9 sezon izledim 10. Sezonun başlarında bıraktım güzel bi dizi ama 10. Sezonda eski sezonların tadı çıkmadığı için bırakmıştım.
Spoilersız bişey anlatmak zor ama oranın sırf atmosferi için bile izlenir bence başarılı sonraki sezonlarda acayip şeyler sizi bekliyor

3. sezondayım, ona göre yorum yaparsanız sevinirim. Spoiler gerekmedikçe verilmezse iyi olur.

benim yorumum dale hakkında açıkçası. Adam iyi birisiydi, zombi dolu evrende tüm saygısını, medeniyetini sonuna kadar korudu. Ölmesi iyi olmadı fakat çok fazla iyimserdi bu hastalıklı dolu dünyaya rağmen.

Şu an 4. kez bitirmeyi deniyorum 1 kez 8. sezonda 1 kez 6. sezonda 1 kez de 7. sezonda bırakmıştım şimdi 7. sezondayım yine ve bu sefer tamamını bitirmeye kararlıyım bence güzel dizi ama 7. sezondan sonra fena sıkıyor.

Şu an 4. kez bitirmeyi deniyorum 1 kez 8. sezonda 1 kez 6. sezonda 1 kez de 7. sezonda bırakmıştım şimdi 7. sezondayım yine ve bu sefer tamamını bitirmeye kararlıyım bence güzel dizi ama 7. sezondan sonra fena sıkıyor.
Ben de şuan 13. bölümdeyim 3. sezona geçeceğim birazdan.
Shane öldü.

dizinin ilk 5 sezonu bence aşırı iyi. İlk 2 sezonda rickin grubu ve diğer grupların olaylara yeni yeni adapte olması, 3. sezonda yeni dünyada yaşanılacak bir yer inşa etmeleri, ve orayı geçindirmek için insan toplamaları, 4 ve 5. sezonda kurdukları bütün düzenin yıkılmasından sonra grubun hayatta kalmak için yapabilecekleri her şeyi yapması, ve birbirlerine sahip çıkmaları, mesela açlıktan köpek yemeleri, rickin carlı kurtarmak için Joe'nin gırtlağını ısırarak kopartması, veya bütün grubun bethi kurtarmaya çalışması, ilk 5 sezonu benim için tekrar ve tekrar izlenmeye değer kılıyor.

Ben de şu an 13. bölümdeyim 3. sezona geçeceğim birazdan.
shane öldü.

toprağı bol olsun

dizinin ilk 5 sezonu bence aşırı iyi. İlk 2 sezonda rickin grubu ve diğer grupların olaylara yeni yeni adapte olması, 3. sezonda yeni dünyada yaşanılacak bir yer inşa etmeleri, ve orayı geçindirmek için insan toplamaları, 4 ve 5. sezonda kurdukları bütün düzenin yıkılmasından sonra grubun hayatta kalmak için yapabilecekleri her şeyi yapması, ve birbirlerine sahip çıkmaları, mesela açlıktan köpek yemeleri, rickin carlı kurtarmak için Joe'nin gırtlağını ısırarak kopartması, veya bütün grubun bethi kurtarmaya çalışması, ilk 5 sezonu benim için tekrar ve tekrar izlenmeye değer kılıyor.

toprağı bol olsun
Güzel yorum.
toprağı bol olsun. 🤣

9.sezondan sonra acayip sıkıyor bence eski sezonlarda olan acaba gruba ne olacak hissi gidiyor resmen 10 11.sezonlari bitirmek için izlemiştim resmen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı