The Walking Dead hangi sırayla oynanmalı?

Daha fazla  
Steam'de gördüm ve oynamak istedim fakat oynama sıralamasını bilmiyordum. Normalde çıkış yılına göre oynanır ama ben yine de emin olmak istedim. Çünkü bir diziyi araştırmadan direk izledim seri olarak çıkış yılına göre fakat çıkış yılı en yeni olan aslında hikayenin en başıydı ve tüm dizi karmakarışık oldu. Bu nedenden dolayı emin olmak için soruyorum. Bir de birkaç sitede TWD 400 gibi bir şey yazıyor bu TWD 400 nedir?

- The Walking Dead (2012)
- The Walking Dead: Seeason two (2013)
- The Walking Dead: A New frontier (2016)
- The Walking Dead: The final season (2018)

Michonne ve 400 Days mini-game'ler. 400 Days'i ikinci sezonu bitirdikten sonra Michonne'u istediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

Zaten sıralama sizin yazdığınız gibi.

Eğer satın almadıysan henüz hiç alma direk aç youtube'tan izle. Birkaç hafta önce 2 sezonunu bitirdim, eğer seçim yapmak için oyayayım diyorsan yapılan seçimlerin içi çok boş, oyun seni 2 kişi arasında karar verme ekranına getiriyorsa bil ki o önündeki 2 karakter de ölecek bir yerde, ya da ikisi de ölmez, ortası yok. 3. sezonda başlamıştım ortasındayken o kadar sıkıldım ki bıraktım youtube dan devam ederim edersem artık.

Eğer satın almadıysan henüz hiç alma direk aç youtube'tan izle. Birkaç hafta önce 2 sezonunu bitirdim, eğer seçim yapmak için oyayayım diyorsan yapılan seçimlerin içi çok boş, oyun seni 2 kişi arasında karar verme ekranına getiriyorsa bil ki o önündeki 2 karakter de ölecek bir yerde, ya da ikisi de ölmez, ortası yok. 3. sezonda başlamıştım ortasındayken o kadar sıkıldım ki bıraktım youtube dan devam ederim edersem artık.
yanlız söyle bişi var o zaman bastan oynamayalım oyunu her halükarda sonda tek kişi kalıyoruz zaten gayet ici bos ve gereksiz bi yorum olmus kusura bakma da böyle oyun oynanmaz sonucta yaptıpğın secimler oyun sonuna kadar olmasa da belli süre hikayeyi etkiliyo farklı senaryolar cıkıyo sen cok yanlıs oyunu oynamısın

Yalnız söyle bir şey var o zaman bastan oynamayalım oyunu her halükarda sonda tek kişi kalıyoruz zaten gayet ici bos ve gereksiz bir yorum olmus kusura bakma da böyle oyun oynanmaz sonucta yaptıpğın secimler oyun sonuna kadar olmasa da belli süre hikayeyi etkiliyor farklı senaryolar cıkıyor sen cok yanlıs oyunu oyna mısın

Sanırım az önce spoiler verdiniz :D

EK: Oyun türünü severseniz, The Wolf Among Us'ı da öneririm benim favori Telltale Games oyunumdur.

yanlız söyle bişi var o zaman bastan oynamayalım oyunu her halükarda sonda tek kişi kalıyoruz zaten gayet ici bos ve gereksiz bi yorum olmus kusura bakma da böyle oyun oynanmaz sonucta yaptıpğın secimler oyun sonuna kadar olmasa da belli süre hikayeyi etkiliyo farklı senaryolar cıkıyo sen cok yanlıs oyunu oynamısın
Yani neden böyle düşündüğümü detayına kadar açıklayabilirim ve benim düşüncem geçerli olandır ben otoriteyim demiyorum zaten ama görüyorum ki sırf bana cevap vermek için yani "sen yanlış oyunu oynamışsın, gereksiz yorum olmuş" demek için hesap açmışsın ve sadece 1 mesajın var. Yapacağım herhangi bir açıklamanın da bir sonuca varacağına düşünmüyorum bu sebepten, her an bana küfür edip banlanacak gibi duruyorsun o yüzden ben almayayın sana iyi oyunlar.

400 Days ve Michonne kısa yan oyunlar. Onları oynamanız gerekmiyor. YT'den videolarını izleyebilirsiniz.

Bunların dışında sıralama söylediğiniz şekilde.

Yani neden böyle düşündüğümü detayına kadar açıklayabilirim ve benim düşüncem geçerli olandır ben otoriteyim demiyorum zaten ama görüyorum ki sırf bana cevap vermek için yani "sen yanlış oyunu oynamışsın, gereksiz yorum olmuş" demek için hesap açmışsın ve sadece 1 mesajın var. Yapacağım herhangi bir açıklamanın da bir sonuca varacağına düşünmüyorum bu sebepten, her an bana küfür edip banlanacak gibi duruyorsun o yüzden ben almayayın sana iyi oyunlar.
söyle ki yorumu attıktan soonra hesap acılacağını öğrendim :D sana bunları yazmak icin hesap acmadı yani

Steam'de gördüm ve oynamak istedim fakat oynama sıralamasını bilmiyordum. Normalde çıkış yılına göre oynanır ama ben yine de emin olmak istedim. Çünkü bir diziyi araştırmadan direk izledim seri olarak çıkış yılına göre fakat çıkış yılı en yeni olan aslında hikayenin en başıydı ve tüm dizi karmakarışık oldu. Bu nedenden dolayı emin olmak için soruyorum. Bir de birkaç sitede TWD 400 gibi bir şey yazıyor bu TWD 400 nedir?

- The Walking Dead (2012)
- The Walking Dead: Seeason two (2013)
- The Walking Dead: A New frontier (2016)
- The Walking Dead: The final season (2018)
Aslında 400 Days paketi 1.sezondan sonra oynanması daha iyi (illaki oynamak istiyorsanız). Oyunun tüm sezonlarını bitirmiş biri olarak söyleyebilirim ki, eğer oyunu karakterlerle empati kurarak oynayacaksanız 400 Days paketini öneririm. 2.sezondaki yan karakterlerin önceki yaşamlarını anlatıyor. Sizin tercihiniz. Bunun dışında sıralama sizin de dediğiniz gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı