The Walking Dead izleme sırası nedir?

The Walking Dead ( Ana dizi )
Fear The Walking Dead ( 2. Ana dizi )
The Walking Dead World Beyond ( Bana göre 3. Ana dizi )
The Walking Dead Tales Of The Walking Dead
TWD daryl dixon, ones, Dead City
Bu sıralama iyidir ama birbiriyle bağlı kronolojik değil pek karmaşık yani hikayeler bağlantılı değil ama göndermeler var.

Yukarıdaki arkadaş bütün dizileri saymış zaten, ama twd yapımlarının hepsi o kadar kaliteli değil, izlemeseydim de olurdu diyebileceğin çok fazla yapımı var. Ana The Walking Dead senaryosuna bağlı diziler şöyle;
The Walking Dead
Dead City
Daryl Dixon
The Ones Who Live
Bu dizileri izledikten sonra hala evrene açlık duyuyorsan Fear the Walking Dead'e bakabilirsin, ilk sezonları gayet güzeldi. World Beyond'u izlemeni önermem, kötü bir dizi. Tales of the Walking Dead ise sana kalmış.

Yukarıdaki arkadaş bütün dizileri saymış zaten, ama twd yapımlarının hepsi o kadar kaliteli değil, izlemeseydim de olurdu diyebileceğin çok fazla yapımı var. Ana The Walking Dead senaryosuna bağlı diziler şöyle;
The Walking Dead
Dead City
Daryl Dixon
The Ones Who Live
Bu dizileri izledikten sonra hala evrene açlık duyuyorsan Fear the Walking Dead'e bakabilirsin, ilk sezonları gayet güzeldi. World Beyond'u izlemeni önermem, kötü bir dizi. Tales of the Walking Dead ise sana kalmış.
Aga baya zaman geçti ama Saol işime yaradı gene

Aga baya zaman geçti ama Saol işime yaradı gene
Yeni bakan insanlara yardımı olması için gördüğüm konuların hepsine yazıyorum konun üzerinden süre geçmiş olmasına rağmen. Yine size de yardımı olmuş ama işte.

Ben diziyi dün bitirdim 11 sezonu sana sormak istediğim şimdi hangisini izlemeliyim.
Aşağıdaki diziler direkt ana dizinin devamını anlatıyor, birbirleriyle çok bir bağlantıları yok şu anlık, istediğin sıraya göre izleyebilirsin fakat uğraşmak istemiyorsan, çıkış sıralamasına göre numaralandırma yaptım, aynı zamanda bende bu şekilde izlemiştim.
1- The Walking Dead: Dead City (Negan ve Maggie'nin devam hikayesi)
2- The Walking Dead: Daryl Dixon (Daryl Dixon'ın devam hikayesi)
3- The Walking Dead: The Ones Who Live (Rick Grimes'ın devam hikayesi)

Bu üçünü izledikten sonra hala The Walking Dead izlemek istiyorsan Fear the Walking Dead'i izleyebilirsin, ana diziden birkaç tane karakter bu dizide de yer alıyor.

Aşağıdaki diziler direkt ana dizinin devamını anlatıyor, birbirleriyle çok bir bağlantıları yok şu anlık, istediğin sıraya göre izleyebilirsin fakat uğraşmak istemiyorsan, çıkış sıralamasına göre numaralandırma yaptım, aynı zamanda bende bu şekilde izlemiştim.
1- The Walking Dead: Dead City (negan ve Maggie'nin devam hikayesi)
2- The Walking Dead: Daryl Dixon (Daryl Dixon'ın devam hikayesi)
3- The Walking Dead: The One S who live (Rick Grimes'ın devam hikayesi)

bu üçünü izledikten sonra hala The Walking Dead izlemek istiyorsan fear The Walking Dead'i izleyebilirsin, ana diziden birkaç tane karakter bu dizide de yer alıyor.

Babacan 1 yıl sonra gelip yazdığım şeye beğenmedim atmak nedir ahahahsa. Konuyu unutmuşum bile.

Babacan 1 yıl sonra gelip yazdığım şeye beğenmedim atmak nedir ahahahsa. Konuyu unutmuşum bile.
ahahahqwhfhfsdh. Kusura bakmayın hocam, yanlış bilgi vermiştiniz ama...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı