The Walking Dead izleme sırası nedir?

Han37

Decapat
Arkadaşlar çok fazla şey var the One S, the Darly Dixon falan gibi şeyler bunların farklı dizi olduğunu söyleyenler var. Ben TWD izlemek istiyorum. Hangisiyle başlamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düz TWD izle. Daha sonra çıkan TOWL, Daryl Dixon gibi yapımlar dizi bittikten sonra çıkan karakter odaklı devam hikayeleri, yani spin off. Hepsi de birbirinden bağımsız neredeyse. Yani Düz TWD izle sonra keyfine göre istediğin spin offları izleyebilirsin.

Arkadaşlar çok fazla şey var the One S, the Darly Dixon falan gibi şeyler bunların farklı dizi olduğunu söyleyenler var. Ben TWD izlemek istiyorum. Hangisiyle başlamalıyım?
İlk olarak ana diziyi (The Walking Dead) izle, bitirdikten sonra hikayeye devam etmek istiyorsan, Dead City, Daryl Dixon, The Ones Who Live yapımlarını izleyebilirsin, bunların bir izleme sırası yok, canın istediğine başlayabilirsin. Fear the Walking Dead, World Beyond ve Tales of the Walking Dead dizileri önceki saydığım üç dizi kadar önemli değil, Fear'a bakabilirsin, ilk üç sezonu gayet güzel, sonrasında sıkmaya başlarsa bırakırsın. World Beyond'u izlemeni önermiyorum, kötü ve gereksiz bir yapım. Tales de öyle aman aman bir dizi değil, yine de fena olmayan bölümleri vardı, sana kalmış.
Peki kaçıncı sezona kadar izlenmeli sizce?
''Nereye kadar izlemeliyim?'' çok saçma bir soru bence, bir başka birisi daha dizinin ilk bölümünden izlemeyi bırakabilir, diğeriyse 9 10 sezon izleyip salar, herkesin kafa yapısı aynı değil. Diziye başlarsın, gittiği yere kadar izlersin, keyif alıyorsan zaten bölümlerin nasıl geçtiğini bile anlamazsın, ben izledim her bölümünü ve gayet de keyif aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı