Çözüldü The Walking Dead oyunu hangisiyle başlanmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Steam'de birçok oyunu var. Direkt normal The Walking Dead sanırım ama, şu paket hepsini mi içeriyor? Kafam karıştı kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
The Walking Dead: The Telltale Definitive Series isimli oyun 4 sezonu da kapsıyor.
Ayrıca Michonne'un hikayesini anlatan oyun da paketin içinde mevcut, orijinal The Walking Dead oyunlarına göre Definitive'in grafikleri biraz daha kaliteli oynanışı daha kolaydır.
The Walking Dead: The Telltale Definitive Series isimli oyun 4 sezonu da kapsıyor.
Ayrıca Michonne'un hikayesini anlatan oyun da paketin içinde mevcut, orijinal The Walking Dead oyunlarına göre Definitive'in grafikleri biraz daha kaliteli oynanışı daha kolaydır.

Çözüm
Ha yani o Telltale olanı alayım. Teşekkürler

Bunu alırsan içerisinde tüm sezonlar ve DLC'ler var ancak Türkçe yaması paralı.

Bunların Türkçe yamaları var ve yaması ücretsiz. Seriye böyle başlayabilirsin, sıralama böyle.

1. oyunun DLC'si:

Hikayeyle bağlantısız çerez oyun:

O Definitive olan grafikleri çok fark ediyor mu? Keşke ücretsiz olsaydı yaması :(

Grafikler daha iyi Definitive. Açıkçası ben seriye tek tek başlardım. Bir tane ücretsiz yaması var ancak ne kadar kaliteli bilmiyorum. Ben serinin hepsini tek tek oynadım. Yamaları gayet kaliteliydi ücretsizlerin.

Çok fark etmiyorsa gerek yok o zaman. Teşekkürler.

Senin seçimin. Fiyat olarak daha avantajlı Definitive almak. İçerisinde hem ana tüm hikaye + DLC + Michonne var sadece Türkçe yama konusu biraz düşündürücü. Hem oyuna hem Türkçe yamaya para vermek tuhaf gelebilir.

Senin seçimin. Fiyat olarak daha avantajlı Definitive almak. İçerisinde hem ana tüm hikaye + DLC + Michonne var sadece Türkçe yama konusu biraz düşündürücü. Hem oyuna hem Türkçe yamaya para vermek tuhaf gelebilir.
Definitive Edition için ücretsiz önceki versiyon yamaların uyarlandığı el çevirisi var.

Bundan dolayı Definitive almak daha mantıklı. Oyunların eski sürümlerini alıp yamaları ayrı ayrı kurmak da bir işkence. En iyi versiyon olan Definitive versiyonunu oynamak isteyenlere öneriyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı