The Walking Dead seçimler nasıl değiştirilir?

ZarTRYN

Decapat
Daha fazla  
The Walking Dead biliyorsunuzdur zaten, kararlarınızın çok önemli olduğu bir oyun. az önce oyunu oynarken önemli bir konuda karar verdim. ama sonra pişman oldum oyunda kendini kaydettiği için değiştiremiyorum. karar da sezonun sonunda olduğu için sezonu bir daha oynasam çok uzun sürer. onun yerine oyunun bir yerinden seçimleri değiştirebiliyor muyuz veya dosyalardan falan.

Bildiğim kadarıyla maalesef bölümü baştan oynamalısınız.Ayrıca türkçe yama ile oynuyorsanız paylaşabilir misiniz?

Bildiğim kadarıyla maalesef bölümü baştan oynamalısınız. Ayrıca Türkçe yama ile oynuyorsanız paylaşabilir misiniz?

Nereden indirdiğimi hatırlamıyorum galiba sinnerclown çeviriydi ama RAR dosyası hala duruyor buraya RAR dosyası atılabiliyor mu atılıyorsa nasıl atılıyor.

Kararlar o kadar da önemli değil bu oyunda takmayın. Aslında hikaye çizgisel ilerliyor ufak tefek şeyleri değiştiriyorsun o kadar.

Kararlar çok şey etkilemiyor onu bende fark ettim ama galiba bu seçim önemliydi (bundan sonrası spoiler) 2. sezonun sonunda ya Kenny ile kalıyorduk ya da güvenli bölgeye giriyorduk ya ben orada güvenli bölgeye girmeyi seçtim şimdi pişmanım geri değiştirmek içinde tüm sezonu oynamaya üşendim.

Öyle bir şey olsa tadı kalmaz bence.

Yani sizde haklısınız sonuçta oyun gerçekçi bir hayatta kalma deneyimi sunmaya çalışıyor.

Kararlar çok şey etkilemiyor onu bende fark ettim ama galiba bu seçim önemliydi (bundan sonrası spoiler) 2. sezonun sonunda ya Kenny ile kalıyorduk ya da güvenli bölgeye giriyorduk ya ben orada güvenli bölgeye girmeyi seçtim şimdi pişmanım geri değiştirmek içinde tüm sezonu oynamaya üşendim.
Kenny ile gidersen daha beter bir son göreceksin o yüzden yapma. Doğru olanı yapmışsın zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı