Çözüldü Sürprizbozan The Walking Dead Sezon 2 save geri alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

uuHeX

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4050 İ513500H 32RAM 1TB SSD
Selamlar The Walking Dead sezon 2'de en son jane vs kennyde kennyi vurmayı seçtim. Bunu değiştirmek istiyorum. En son Save'e alabilir miyim? Ya da başka bir Save'e girsem sağlıklı olur mu, önceki seçimlerim açısından.

Çözüm
Selamlar The Walking Dead sezon 2'de en son jane vs kennyde kennyi vurmayı seçtim. Bunu değiştirmek istiyorum. En son Save'e alabilir miyim? Ya da başka bir Save'e girsem sağlıklı olur mu, önceki seçimlerim açısından.
Hayır geri alınmaz, başka save geçersen onun seçimi değişik olduğu için sıkıntı yaşarsın. Kafana takma oyuna devam et. İlerde anlarsın neden böyle dediğimi.
Hayır geri alınmaz, başka save geçersen onun seçimi değişik olduğu için sıkıntı yaşarsın. Kafana takma oyuna devam et. İlerde anlarsın neden böyle dediğimi.

Çözüm
Hayır geri alınmaz, başka save geçersen onun seçimi değişik olduğu için sıkıntı yaşarsın. Kafana takma oyuna devam et. İleride anlarsın neden böyle dediğimi.

Kennyi öldürüp oldurmemem çok bir şey değiştirmiyor demek. Teşekkürler, rahatladım biraz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı