Hocam Rick grimes ölmüyor fakat diziden ayrılıyor yazarken gördüm aynısını biri daha yazmış bu arada kesinlikle izlemelisin 10 numara dizi son sezonlara doğru sıkıcı olmaya başlıyor fakat ilk 5 hatta 6 sezon efsane ötesi diyebilirim.
Neden spoiler olsun ki? Zaten arkadaş Rick Grimes'ın ölüp ölmediğini öğreniyor. İlk öğrendiği spoiler yanlış olsa da Rick Grimes'ın öldüğü. Zaten ölen birisi de diziden ayrılır mantıken. Spoiler olduğunu düşünmüyorum.
Neden spoiler olsun ki? Zaten arkadaş Rick Grimes'ın ölüp ölmediğini öğreniyor. İlk öğrendiği spoiler yanlış olsa da Rick Grimes'ın öldüğü. Zaten ölen birisi de diziden ayrılır mantıken. Spoiler olduğunu düşünmüyorum.
Kaçıncı sezona kadar izlediniz hocam? Neden yanlış bilgi veriyorsunuz? Rick Grimes ölmüyor. Daha fazla spoiler vermemek için bir şey yazmıyorum ancak yanlış bilgi vermeyin lütfen.
Kaçıncı sezona kadar izlediniz hocam? Neden yanlış bilgi veriyorsunuz? Rick Grimes ölmüyor. Daha fazla spoiler vermemek için bir şey yazmıyorum ancak yanlış bilgi vermeyin lütfen.
Merhaba ben yakın zamanda TWD'den spoiler yedim ayrıca başlamak istiyordum fakat shane diye bir kişinin öldüğünü ve Rick grimes ölüyor herhalde emin değilim. Sizce bu spoilerdan sonra izlenir mi?