Sürprizbozan The Walking Dead spoiler yedikten sonra izlenir mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@yigitbil1 hocam isterseniz yazdığınız yazıyı silin. Bir tık spoiler gibi bir şeye giriyor.

@Mahmutab @Zbyrtmr
Dediğim 2. spoiler doğru mu peki onu öğreneyim. Doğru herhalde sizin dediğinizden anladım.

Hocam Rick grimes ölmüyor fakat diziden ayrılıyor yazarken gördüm aynısını biri daha yazmış bu arada kesinlikle izlemelisin 10 numara dizi son sezonlara doğru sıkıcı olmaya başlıyor fakat ilk 5 hatta 6 sezon efsane ötesi diyebilirim.

@yigitbil1 hocam isterseniz yazdığınız yazıyı silin. Bir tık spoiler gibi bir şeye giriyor.

Neden spoiler olsun ki? Zaten arkadaş Rick Grimes'ın ölüp ölmediğini öğreniyor. İlk öğrendiği spoiler yanlış olsa da Rick Grimes'ın öldüğü. Zaten ölen birisi de diziden ayrılır mantıken. Spoiler olduğunu düşünmüyorum.

Aslında sizin dediğinizde mantıklı arkadaş keşke böyle bir konu açmasaymış D:

Kaçıncı sezona kadar izlediniz hocam? Neden yanlış bilgi veriyorsunuz? Rick Grimes ölmüyor. Daha fazla spoiler vermemek için bir şey yazmıyorum ancak yanlış bilgi vermeyin lütfen.
11. Sezon 10. Bölüme kadar.

İzlenir hocam bu spoilerlar çok önemli değil asıl niye öldükleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…