The Walking Dead'de S10 B13'te çalan müziğin ismi nedir?

mupple

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi TWD sezon 10 bölüm 13'ün sonunda çalan müziğin ismini arıyorum. Çok tanıdık fakat Shazam vs gibi uygulamalarla da bulamadım. Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu olabilir mi?

Requiem For A Dream'in müziğine çok benzettim, sanki onun bir coverı gibi ama değilmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Requiem for a Dream'in müziğine çok benzettim, sanki onun bir coverı gibi ama değilmiş.

Evet hocam bana da çağrıştırdığı müzik requem for a dream'mış. Bende şaşırdım benzerliklerini görünce.

bu olabilir mi?

Hocam benim kastettiğim müziğin ismi requem for a dream'mış. Zaten aynı gibiler, müziği dinlerseniz beni daha iyi anlarsınız. Yardımınız için teşekkürler.

Shazam'dan aratsanız çıkmaz mı?

Hocam maalesef çıkmadı ama forumdaki dostlar sağ olsun bulduk müziği.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı