H HarslanH Centipat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 9 21 Aralık 2019 #1 Oyunu tekrar oynayayım dedim. 0xc000007b hata ile karşılaştım. yardım ederseniz sevinirim. Bu da hata raporu: Logfile.PML Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2019
Oyunu tekrar oynayayım dedim. 0xc000007b hata ile karşılaştım. yardım ederseniz sevinirim. Bu da hata raporu: Logfile.PML
Imperius Megapat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2019 #2 Yanlış Bilgilendirme Ekran kartının driver'ini sil yeniden başlat. Sonra indirip temiz kurulum yap. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2019 Artı 0 Eksi
KS KS H HarslanH Centipat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 9 21 Aralık 2019 #3 Maalesef denedim ama herhangi bir gelişim olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2019 Artı 0 Eksi
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.510 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 22 Aralık 2019 #4 Launcher yerine oyunun direkt exe dosyasından rapor alır mısın? Artı 0 Eksi
KS KS H HarslanH Centipat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 9 22 Aralık 2019 #5 Bu da direkt.exe raporu Logfile1.PML Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2019 Artı 0 Eksi
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 22 Aralık 2019 #6 Microsoft Visual c++ 2019'u yükle veya yüklüyse onar seçeneğini seç (bende de PUBG'de aynı hatayı veriyordu, böyle çözdüm). En son desteklenen Visual C++ indirmeleri Bu makalede, Visual C++ yazılımının en son sürümlerine yönelik indirme bağlantıları listelenmektedir. support.microsoft.com Artı 0 Eksi
Microsoft Visual c++ 2019'u yükle veya yüklüyse onar seçeneğini seç (bende de PUBG'de aynı hatayı veriyordu, böyle çözdüm). En son desteklenen Visual C++ indirmeleri Bu makalede, Visual C++ yazılımının en son sürümlerine yönelik indirme bağlantıları listelenmektedir. support.microsoft.com
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.510 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 22 Aralık 2019 #7 Oyunun exe dosyası diyorum. DirectX demedim Artı 0 Eksi
KS KS H HarslanH Centipat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 9 23 Aralık 2019 #8 SaviorAngel™ dedi: Microsoft Visual c++ 2019'u yükle veya yüklüyse onar seçeneğini seç (bende de PUBG'de aynı hatayı veriyordu, böyle çözdüm). En son desteklenen Visual C++ indirmeleri Bu makalede, Visual C++ yazılımının en son sürümlerine yönelik indirme bağlantıları listelenmektedir. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Maalesef onu da denedim ama açılmıyor. ForAnAngeL dedi: Oyunun exe dosyası diyorum. DirectX demedim Genişletmek için tıkla... İlk attığım exe dosyasından giriliyor oyuna ve oradan girince hata kodu geliyor. Steam'den direk aç değince hiçbir hata kodu gelmeden açılıyormuş gibi yapıp açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2019 Artı 0 Eksi
SaviorAngel™ dedi: Microsoft Visual c++ 2019'u yükle veya yüklüyse onar seçeneğini seç (bende de PUBG'de aynı hatayı veriyordu, böyle çözdüm). En son desteklenen Visual C++ indirmeleri Bu makalede, Visual C++ yazılımının en son sürümlerine yönelik indirme bağlantıları listelenmektedir. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Maalesef onu da denedim ama açılmıyor. ForAnAngeL dedi: Oyunun exe dosyası diyorum. DirectX demedim Genişletmek için tıkla... İlk attığım exe dosyasından giriliyor oyuna ve oradan girince hata kodu geliyor. Steam'den direk aç değince hiçbir hata kodu gelmeden açılıyormuş gibi yapıp açılmıyor.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.510 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 23 Aralık 2019 #9 Deneyin bi. Rehber: Steam Dosya Bütünlüğü Doğrulama Steam'deki herhangi bir oyuna ait dosyaların bütünlüğünü bu şekilde doğrulayabilirsiniz: www.technopat.net Artı 0 Eksi
Deneyin bi. Rehber: Steam Dosya Bütünlüğü Doğrulama Steam'deki herhangi bir oyuna ait dosyaların bütünlüğünü bu şekilde doğrulayabilirsiniz: www.technopat.net
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Aralık 2019 #10 HarslanH dedi: Maalesef onu da denedim ama açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Zaten açılmayacak. Sizden rapor istiyoruz oyunun ana Exe dosyasına ait zira hataya sebep olan Launcher değil, oyunun ana Exe'si. Artı 0 Eksi
HarslanH dedi: Maalesef onu da denedim ama açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Zaten açılmayacak. Sizden rapor istiyoruz oyunun ana Exe dosyasına ait zira hataya sebep olan Launcher değil, oyunun ana Exe'si.