H HarslanH Centipat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 9 21 Aralık 2019 #1 Oyunu tekrar oynayayım dedim. 0xc000007b hata ile karşılaştım. yardım ederseniz sevinirim. Bu da hata raporu: Logfile.PML Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2019
Oyunu tekrar oynayayım dedim. 0xc000007b hata ile karşılaştım. yardım ederseniz sevinirim. Bu da hata raporu: Logfile.PML
Imperius Megapat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2020 #21 Imperius dedi: Ekran kartının driver'ini sil yeniden başlat. Sonra indirip temiz kurulum yap. Genişletmek için tıkla... Yönetimin verdiği yanlış bilgilendirme diye geçen bilgim yanlış bilgilendirme değildir. Ekran kartı driveri güncelleme yada temiz kurulum bu sorunu çözen adımlar arasındadır. Biraz araştırma ile öğrenebilirsiniz. iyi forumlar. Artı 0 Eksi
Imperius dedi: Ekran kartının driver'ini sil yeniden başlat. Sonra indirip temiz kurulum yap. Genişletmek için tıkla... Yönetimin verdiği yanlış bilgilendirme diye geçen bilgim yanlış bilgilendirme değildir. Ekran kartı driveri güncelleme yada temiz kurulum bu sorunu çözen adımlar arasındadır. Biraz araştırma ile öğrenebilirsiniz. iyi forumlar.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Şubat 2020 #22 HarslanH dedi: Onu da denedim onda da "That folder is invalid. Please make sure the folder exists and is writable " hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Geçerli bir klasör seçip oraya çıkartın. Sonra da Setup.exe çalıştırın. Artı 0 Eksi
HarslanH dedi: Onu da denedim onda da "That folder is invalid. Please make sure the folder exists and is writable " hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Geçerli bir klasör seçip oraya çıkartın. Sonra da Setup.exe çalıştırın.