Sürprizbozan The Witcher 1 Azar Javed nasıl yenilir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

founderkral

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Witcher 1'in sonlarına geldim ancak bu bossta zorlanıyorum. Zamanında Berengar'ı öldürdüm (çok pişmanım) şu anda da Berengar'ın tılsımının bana yardımcı olabileceğini söylüyor ancak nasıl yardımcı olabildiğini bilmiyorum. Elimde sadece 2 tane içildiğinde canın yarısını dolduran iksir var. İlk ikili bossu öldürdükten sonra Azar Javed'in yanına ışınlandıktan sonra sürekli beni sersemletiyor. Ayağa kalkıp iksir dahi kullanamıyorum. Ne yapmalıyım? Eğer burası oyunun çok sonuysa ve yapması gerçekten de uzun sürecekse videosunu izleyip öyle bitirmeyi planlıyorum.

Daha ne kadar var bilmiyorum, ama oyunun sonu değil. İksir ve büyülerini dikkatli kullan. Ben full kaçarak kesmiştim, büyü atıp kaçıyordum diye hatırlıyorum. Bayağı uzun sürüyor ama başka yolu varsa da ben beceremedim.

Boss fight öncesinde bi' kaydınız var mı? Varsa o kaydı yükleyip, arka arkaya boss fight'lardan önce mutantlarla savaştığımız mağaranın bi' yerlerinde kamp ateşi olması lazım, iksir yapabilirsiniz.

Willow (yere yığılmanızı önlemesi için) ve Shrike (size saldırdığında Javed'in hasar alması için) çoğunlukla yeterli olur.
Yapabiliyorsanız ayrıca Thunderbolt (daha fazla hasar vermenizi sağlıyor) ve Blizzard (Thunderbolt'tan kaynaklı zayıflığı sıfırlıyor) da fena olmaz. En son Wolf (kritik vurma şansınızı arttırıyor) düşünülebilir ama o kadar gerekli değil, iyice abartmak isterseniz yapabilirsiniz.

En son da Javed'ten önceki ikili yarmanın fight'ı öncesinde iksirleri için. Hem yarmalar, hem de Javed fight'ı boyunca dayanmaları lazım. Gerisi oynayışınıza ve biraz da şansınıza kalmış.

Hiç olmuyorsa WeMod indirip ölümsüzlük açabilirsiniz. Sonlara yaklaşmışken hazırlıksız olduğunuz bi' fight'ta tıkanıp kalmanızdan iyidir.

Son düzenleme:
Hocam inanır mısınız iki kez vurdum ve bir bug sonucu öldü. Anlam veremedim. İlginiz için çok teşekkür ederim.

Boss fight öncesinde bi' kaydınız var mı? Varsa o kaydı yükleyip, Javed'ten önce mutantlarla savaştığımız mağaranın bi' yerlerinde kamp ateşi olması lazım, onlar üzerinden iksir yapabilirsiniz.
Willow (yere yığılmanızı önlemesi için) ve Shrike (Javed size saldırdığında hasar alması için) çoğunlukla yeterli olur. Yapabiliyorsanız ayrıca Thunderbolt (daha fazla hasar vermenizi sağlıyor) ve Blizzard (Thunderbolt'tan kaynaklı zayıflığı sıfırlıyor) da düşünebilirsiniz. Wolf (kritik vurma şansınızı arttırıyor) da düşünülebilir ama diğerleri kadar gerekli değil, iyice abartmak isterseniz yapabilirsiniz.

Yükleyebileceğiniz bi' kaydınız ve iksirleri yapacak bileşenleriniz varsa, yaptıktan sonra Javed'ten önceki iki tane yarmanın fight'ı öncesinde için. İksir etkilerinin Javed fight'ına kadar ve fight boyunca dayanmaları lazım.
Gerisi oynayışınıza ve biraz da şansınıza kalmış, hiç olmuyorsa WeMod indirip ölümsüzlük açabilirsiniz.
Hocam iksir yapmak için gerekli malzemelerim yok, uzun bir süredir. Sebebini ben de bilmiyorum.

@Teyrn hocam bu sefer de Zeugl'de takıldım. Ne yaparsam yapayım ölmüyor. Dediğiniz programdan nasıl ölümsüzlük hilesi yapabilirim?

Son düzenleme:
Bu sefer de Zeugl'da takıldım. Ne yaparsam yapayım ölmüyor. Dediğiniz programdan nasıl ölümsüzlük hilesi yapabilirim?
Yani, o yandan yemiş ahtapot o kadar da zor değil aslında. Kendisi (yani kafasından) çok dokunaçlarına saldırmanız lazım, önce dokunaçları kesip sonra kendisine dalabilirsiniz.
Güçlü Gümüş tarzı kullanıp, dokunaçlar etrafınızda biriktiğinde ve dokunaçlardan sonra kafasını çıkardığında Igni atarak yenebilmeniz lazım. İlk başta "can dolduran iksir var" dediğiniz hâlâ duruyorsa içebilirsiniz ayrıca.
@founderkral
Bizzat hiç işim düşmediği WeMod'ın işleyişine hakim değilim, ne yalan söyleyeyim... Sadece her yerde yazıldığı kadarıyla güvenilir diye biliyorum.
Ekran görüntüsüne göre "Sınırsız Sağlık" zımbırtısını On yapıp, Numpad'den 1'e basarak açamıyor musunuz? Num Lock açıksa olmaması için bi' sebep yok ama... Num 1 yerine belki başka bir tuşa ayarlayabiliyorsanız öyle deneyin.

Son düzenleme:
Yani, o yandan yemiş ahtapot o kadar da zor değil aslında. Kendisi (yani kafasından) çok dokunaçlarına saldırmanız lazım, önce dokunaçları kesip sonra kendisine dalabilirsiniz.
Güçlü Gümüş tarzı kullanıp, dokunaçlar etrafınızda biriktiğinde ve dokunaçlardan sonra kafasını çıkardığında Igni atarak yenebilmeniz lazım. İlk başta "can dolduran iksir var" dediğiniz hâlâ duruyorsa içebilirsiniz ayrıca.
@founderkral
Bizzat hiç işim düşmediği WeMod'ın işleyişine hakim değilim, ne yalan söyleyeyim... Sadece her yerde yazıldığı kadarıyla güvenilir diye biliyorum.
Ekran görüntüsüne göre "Sınırsız Sağlık" zımbırtısını On yapıp, Numpad'den 1'e basarak açamıyor musunuz? Num Lock açıksa olmaması için bi' sebep yok ama... Num 1 yerine belki başka bir tuşa ayarlayabiliyorsanız öyle deneyin.
Hocam ahtapot zor değildir belki bilmiyorum ancak ben oyunu gelişigüzel oynadım. O dediğim iksirden sadece 1 tane kalmış elimde. Bir de sebebini anlayamadigim şekilde o ahtapotu yenenlerin videosunda triss ile gidiyorlar, ben siegfried ile gidiyorum. Siegfried dokunaçlara saldırıtor ama ahtapota saldırmıyor. Wemod indirdim amncak e posta vs. istediğinden sildim. Zorda kalmadigim sürece indirmem yüksek ihtimalle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı